HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
KiD:
Earth-X?
Farek:
Na, igen. A legjobbtól nem szégyen lopni. Csak akkor ha nem jelzed.
És igen, az Inhumanné válásnál nekem is egyből az ugrott be.
Fantaszitkus, hogy Ross az akkor érvényes Marvel történetekből milyen iszonyúan jó jövőt csinált az Earth X-ben.
talgaby:
Ha alaposabban megnézed az elmúlt 13-14 év Marvelét, rengeteg olyan elemet találhatsz, amelyek az Earth X-ben tűntek fel először. Kezdve a mostani nagy dilijükkel, a „legyen mindenkiből embertelen” szállal. Alex Ross egy olyan összetett eposzt alkotott, hogy Bendis alig győzte lopkodni az ötleteket. :)
Ideniel:
Mivel kedvenc képregényes podcastemen ismét elővették az X-univerzumot, gondoltam belevágok az Earth X-be és ha tetszik, akkor MDCU-n folytatom az Universe X-szel és végül a Paradise X-szel.
Eléggé agyf@sz kategória. Mármint ilyen elborult cuccot tényleg csak a DC Elseworlds sorozatainál találni, de ez olyan mértékben kimaxolja a "szuperhős disztópiát", hogy mellette minden később megjelent posztapokaliptikus Marvel sztori zárójelbe tehető vagy legalábbis azok, amikben az Avengers/Cap központi szerepet játszanak. Gondolom Bendis megkapta a magáét az Age of ultron miatt, így a szerkesztők most már inkább tudatosan hasznosítanak újra korábbi koncepciókat, semmint hogy véletlenül valami utolsó megszólalásig hasonlót kövessenek el. Az Uncanny Avengers, Inhumanity és Original Sin főbb motívumai kisebb-nagyobb eltéréssel mind megtalálhatóak az Earth X-ben.
zajrus:
Nem csak annál :D Az F4 is hasonló volt sőőőt visszautaltak egy nem létező sorozat hetvenvalahányadik számára :D Poénnak szerintem jó :D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése