HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Inner Circle:
A New Avengers továbbra is hihetetlenül le van szedálva, szerintem fél Jamaika a szerkesztőinek termeli a mariskát, különben nem lennének ennyire lelassulva. Az utóbbi öt részben történt körülbelül egy, esetleg másfél résznyi esemény. Lassan már külön számban jelennek meg az egyes szövegbuborékok. (T'Challát meg egyre jobban utálom. Már akkor se szerettem, mikor összejött Viharral :hehe:)
Asys:
,,A mutánsok végülis felsőbbrendűek és ezáltal ő is az lett.''
Magneto szerint igen, de a Vörös Koponya nem így látja... :rolleyes:
Ha emlékeim nem csalnak, akkor a mutánsokat ember alatti (!) lényeknek/szörnyszülötteknek tartja; azt hiszem, hogy az Uncanny Avengers-ben is így említi őket!
Az Acts of vengeance című story alatt ill. után nem egy ,,társával'' összerúgta a port! :badteeth:
Fátummal (és a Mandarin-nal is?) összeszólalkozott, a Vezérrel bunyózott egyet, Magneto meg majdnem kinyírta akkor... :nezze:
KiD:
Speciel nem ismerem az eredeti Onslaught képességeit - már azt leszámítva, hogy hű, de über-tápos. Lehet valami előzménye ott?
zajrus:
Csak tudod mikor úgy mutatják be a karaktert, mint hitlernél egy fokkal gonoszabb és két fokkal rasszistább :D
Az Axist meg simán nem értem:
Rejtély - persze egy önző **** és imád mindenkit átvágni, de összeállni a koponyával még akár pénzért is? 0.o
Magneto - épp depis mentsük a mutánsokat az emberektől korszakát éli, de basszus elégszer bizonyította, hogy felhagyott a nézeteivel - pontosabban az X-ek nézetei változtak annyira, hogy neki már jó így - és annak ellenére hogy a világ fele Küklopsszal együtt terroristaként tartja számon ettől még visszatérne a klasszikus szerepéhez?
Fátum - az, hogy kisebbségi még hagyján, deee hogy ő irányítson? :D Kb körberöhögte Fátum 2099-et a mostani U-Avengers sztoriban mondván, hogy mi az, hogy behódol :D
Carnage meg Absorbing Man különösebben nem zavar szokásos pszichopaták. De a fentiek eléggé Rejtélynél még oké hogy Xavier agyával irányítja őt, de Magnetót és Fátumot, akik le se fekszenek megfelelő blokkolók nélkül?
KiD:
--- Idézetet írta: rolinev - 2014. Augusztus 06., 16:10:43 ---Nekem egyetlen probléma ütött szöget a fejemben: a Vörös Koponya nem a megtestesült rasszizmus? :D Xavier meg mutánsként kisebbségi...
--- Idézet vége ---
Hát, az Axis plakátján Fátummal is selfie-zik, pedig ő meg cigány származású... És mintha rémlene a zsákról egy alternatív történet, ahol Magnetoval haverkodik, aki meg ugye halmozottan hátrányos helyzetű náci szemszögből nézve...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése