HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
turkia:
Úgy lesz, köszi!
Sepi:
A hamarosan megjelenő Thort is mindenképp vedd meg. Az nagyon jó lesz. :brow: :nezze:
turkia:
Igen, ígérkezik néhány igazán izgalmas szám. Megtorlót nagyon várom (tök alulértékelt figura, talán az egyetlen életszerű hős), eredeti Titkos Háborút, ahogy ìrtam... Az Ostrom fájdalom, hogy kimarad! Na de a Kapit megveszem, már bennem van a "vásárolhatnék". ☺
Sepi:
A Kapit szerintem megéri megvenni. A történet jó, és elég sokat merítettek ezekből a sztorikból a mozifilmek készítésénél. Valamint utána a Venomos számot is érdemes megvenni. Egyrészt ott egyben vannak olyan klasszikusnak számító történetek, mint a Puma vagy Venom első felbukkanása, és nem mellesleg végre olvasható lesz magyarul a Web Of Spider-Man első száma is, ami eddig kimaradt a magyar kiadásokból.
turkia:
Hát eddig nekem a Marvel sorozat első két része sajnos nem váltotta meg a világot, a harmadikat nem vettem meg. E hét csütörtökön jön elvileg a Kizökkent Idő, azt megveszem, nagyon jó lenne egy szuper , jól bevált marveles történetet olvasni.
Ismeritek, jó történet? Rajzok egy-két netes kép megtekintése után nem tűnnek rossznak. A Romita ütötte Hazatérés-seb még most is hasogat... :D
Viszont a könyvek fogása és illata óriási, imádom a friss papír illatát és a még ki nem hajtott képregény tartását. (mondjuk én mindig két kézzel tartom és csak finoman nyitom ki)
A Titkos Háború (két részre bontva) a kinti sorrend szerin még messze van (26. és 40. körül), lesz Megtorló (az is messze), de ugye a magyar sorrend eddig szinte teljesen más, szóval nem tudom, mire lehet számítani. :headscratch:
Kravent egyelőre nem tervezem megvenni, már nem is tudom, hanyadik kiadásom lenne. ;D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése