HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (178/1662) > >>

FZoli:

--- Idézetet írta: Farek - 2014. Szeptember 02., 12:00:04 ---Vajon meddig tart majd ez az öregség... :S

--- Idézet vége ---

Ha Pókemberből indulunk ki, akkor az Age of Ultron premierjéig...

Farek:

--- Idézetet írta: Balakin - 2014. Szeptember 02., 11:51:16 ---
--- Idézetet írta: Inner Circle - 2014. Szeptember 02., 11:33:28 ---Én viszont arról maradtam le, hogy mikor öregedett meg a Kapitány (az Uncanny Avengersben mondja, hogy már öreg is marad), emiatt teszi le a pajzsot?

--- Idézet vége ---
2-3 résszel ezelőtt történt Remender Cap sorozatában és igen, ezért lesz helyette Falcon.

--- Idézet vége ---
Vajon meddig tart majd ez az öregség... :S

Balakin:

--- Idézetet írta: Inner Circle - 2014. Szeptember 02., 11:33:28 ---Én viszont arról maradtam le, hogy mikor öregedett meg a Kapitány (az Uncanny Avengersben mondja, hogy már öreg is marad), emiatt teszi le a pajzsot?

--- Idézet vége ---
2-3 résszel ezelőtt történt Remender Cap sorozatában és igen, ezért lesz helyette Falcon.

Inner Circle:
Erről valami rémlett, mikor olvastam (valami Future Foundation cucc), de nem érdekelt annyira, hogy utánanézzek. Tökéletes párt alkotnak amúgy, két idegesítő seggfej.
Én viszont arról maradtam le, hogy mikor öregedett meg a Kapitány (az Uncanny Avengersben mondja, hogy már öreg is marad), emiatt teszi le a pajzsot? Továbbá a Wolverine v6, minden idők legfeleslegesebb Rozsomák-sorozata (a The Best There Is olyan földöntúlian hatalmas lószar volt, hogy emiatt emlékezetes) utolsó részében Logan csontkarmokat villant?! Mi lett az adamantiummal? A páncéljában ugyan voltak karmok, de ettől még megvolt az adamantium is, csak utálta használni.

Farek:
Mióta és miért él Valeria Richards Fátum dokival?  :headscratch:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése