HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Inner Circle:
Jó rég nem követem már az Avengers-t, most jött egy .1-es szám, gondoltam, megnézzük, hátha kezdődik valami, ahol be lehet lépni. Erre Hyperion szenvedett végig egy olyan sztorit, amit Superman valószínűleg kétévente letol (jaj, én erős vagyok, ők meg gyengék, most mi lesz, jaj). A következő normál számozású rész, a 35 meg igazi Hickman: már a borító tájékoztat arról, hogy már csak 8 hónap, és akkor majd történik valami. Pont. Azaz WTF??? Aztán a sztori második fele lehet, hogy érdekes, de az első annyira nem szól semmiről, hogy a másodikra teljesen elvesztettem az érdeklődésemet. Valaki majd lécci szóljon, hogy később érdemes-e visszaolvasni, bár sejtem a választ... :D
Ja és nyavalygós napot tartok: a Wolverine and the X-Men 9 ugyanolyan, mint 1-től 7-ig volt: irgalmatlanul semmilyen és vontatott. A vol2-ből csak a 8-ast ajánlom. Mondjuk azt nagyon :-)
A Hulk viszont jó, a Doc Green-es sztori ígéretes. Bár most várható egy kis üresjárat, amíg részről részre újabb gamma-lényt intéz el. Ezzel kapcsolatban tetszik az enyhén DoFP-os címlap, remélem, előbb-utóbb belefér egy egy-az-egyben másolat is, mondjuk Logan helyett Skaar-ral, Kitty helyett Thundrával :D
Inner Circle:
Meg aztán Coulson is amolyan feltámasztott izé. A Fekete Özvegy meg nő, és ugye a medve nem játék, a nő nem ember. Rhodey néger, hagyjuk is. Sólyomszem meg mittomén :P
Farek:
--- Idézetet írta: Inner Circle - 2014. Szeptember 17., 11:17:05 ---bár Vasembernél, ha a sisakja nem levehető, elvileg hivatkozhatnak arra, hogy csak a páncél van a dobozban, Tony otthon üldögél :D
--- Idézet vége ---
:lol: Ez rendben van. Végül is, a Vasember 3-ban láthattuk, hogy csinál ilyet :)
Inner Circle:
Vasember, Sólyomszem, a Fekete Özvegy, Fury és Coulson figurái viszont magasabb kulccsal adóznak :D bár Vasembernél, ha a sisakja nem levehető, elvileg hivatkozhatnak arra, hogy csak a páncél van a dobozban, Tony otthon üldögél :D
zajrus:
Oké, de a mutánsok a képregények szerint sem emberek :D Legalábbis nem homo sapiensként hivatkoznak magukra és rájuk, hanem homo superiorként :D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése