HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Farek:
Eh, tudod hogy van ez, mindenki a hozott mintából dolgozik. Egy nácinak mi lehetne más, mint egy koncentrációs tábor...
De továbbra is az egész Vörös Koponya Xavier aggyal dolgot nevetségesnek tartom.
Inner Circle:
DoFP omázs borítókat KELL csinálni és KELL nézni. Minden más ERETNEKSÉG és megkövezünk, mint Máthidiászt Urunk nevének kimondásáért (a megkövezésen nők nem vehetnek részt) :D
A Vörös Koponya időközben kinyírta a fáradságosan kieszelt mentő-sztorimat Xavier lemásolt agyáról: nem, ez az igazi agya, olyannyira, hogy még X professzor árnyéka is benne lapul... Viszont nem értem, miért nem kezd valamihez ezzel a hatalommal. Egy hiper-telepata hatalomátvétele úgy kezdődik, hogy koncentrációs tábort épít?... Hihetőbb volt annak idején az Árnykirály, aki egyszerűen leült a Muir szigeten, és ha egy szuperhős odament, akkor elkapta és onnantól már az ő seregét erősítette.
Farek:
--- Idézetet írta: Inner Circle - 2014. Szeptember 18., 12:25:20 ---A következő normál számozású rész, a 35 meg igazi Hickman: már a borító tájékoztat arról, hogy már csak 8 hónap, és akkor majd történik valami. Pont. Azaz WTF??? Aztán a sztori második fele lehet, hogy érdekes, de az első annyira nem szól semmiről, hogy a másodikra teljesen elvesztettem az érdeklődésemet. Valaki majd lécci szóljon, hogy később érdemes-e visszaolvasni, bár sejtem a választ... :D
--- Idézet vége ---
Ja, ráadásul nem csak a borító tájékoztat, de máris nyolc hónappal előrébb járunk. És próbálnak belengetni valami olyan jövőt, amitől aztán el kellene dobnunk az agyunkat, ahogy finoman majd csepegtetik az infót. De egyelőre pont nem hoz lázba különösebben.
Az Uncanny Avengers meg továbbra is ezt a még képregényekben is borzasztóan hihetetlen és hiteltelen "a halott X Professzor agyával én vagyok a legnagyobb telepata a világon" Vörös Koponyát próbálja új szuperfőgonosszá beállítani. És, ahogy korábban is mondtam, nekem ez a koncepció annyira valószerűtlen, hogy szinte a falat kaparom kínomban.
talgaby:
A független oldalak eléggé szétdicsérték az első számot.
Balakin:
én ha most 10 évig nem látok DoFP omázs borítót akkor is korai lesz... :rolleyes:
Multiversityt olvassa valaki? Várni akartam a trade-ig mint az Annihilatorral. de túl nagy a hype, meg ugye Morrison, szóval muszáj olvasnom folyamatosan és eddig nagyon jó (Doc Fate "Hey Presto"-ján eléggé felkacagtam).
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése