HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Micho:
bár egy ideje nem követem, de most megnéztem... :rolleyes:
ezt a Bolygó Kapitánya, avagy Avenger Prime vonalat nem kellene erőltetni, de ha már ez a standard, akkor nem szóltam :cool:
Inner Circle:
A Mighty Avengers 14 kötelező mindenkinek, aki látni szeretné, hogyan menti meg Luke Cage a világot. Nem vicc, tényleg. Lukk iz dö meeen, nován fákksz vid him, nát ívön Csákknorrisz.
Balakin:
--- Idézetet írta: jocibmx - 2014. Szeptember 20., 10:06:56 ---
--- Idézetet írta: Balakin - 2014. Szeptember 18., 12:33:25 ---Multiversityt olvassa valaki? Várni akartam a trade-ig mint az Annihilatorral. de túl nagy a hype, meg ugye Morrison, szóval muszáj olvasnom folyamatosan és eddig nagyon jó (Doc Fate "Hey Presto"-ján eléggé felkacagtam).
--- Idézet vége ---
Én olvasom, mint már mondtam, nem olvastam Morrison minden DC-s írását, de eddig nem is volt zavaró, bár egy két utalásról lehet lemaradtam, de egye fene. Bejött a második one-shot ponyvás hangulata amúgy, ez a Doc Fate meg elég badassül néz ki ;D Várom a kövi részt, és am szívesen olvasnék még ezekről a különböző alternatív Földekről. A DC-nél a multiverzum eddig kb mindig arra szolgált, hogy Batman és Superman különböző változatait láthassuk, de így végre mással is találkozhatnánk. Akár ongoingot is indíthatnának, mondjuk az S.O.S tagjaival, (amennyire tudom ez is a célja a Multiversitynek, hogy új franchise lehetőségeket nyissanak a DC-nek.) :cool:
--- Idézet vége ---
Morrison írásainak fele arról szól, hogy újraindítson egy-egy sorozatot, vagy új franchise-t teremtsen ,aztán általában vagy nem tudnak mit kezdeni ezzel )7Soldiers, Marvel boy) vagy nem győzik retconálni (New X-men).
jocibmx:
--- Idézetet írta: Balakin - 2014. Szeptember 18., 12:33:25 ---Multiversityt olvassa valaki? Várni akartam a trade-ig mint az Annihilatorral. de túl nagy a hype, meg ugye Morrison, szóval muszáj olvasnom folyamatosan és eddig nagyon jó (Doc Fate "Hey Presto"-ján eléggé felkacagtam).
--- Idézet vége ---
Én olvasom, mint már mondtam, nem olvastam Morrison minden DC-s írását, de eddig nem is volt zavaró, bár egy két utalásról lehet lemaradtam, de egye fene. Bejött a második one-shot ponyvás hangulata amúgy, ez a Doc Fate meg elég badassül néz ki ;D Várom a kövi részt, és am szívesen olvasnék még ezekről a különböző alternatív Földekről. A DC-nél a multiverzum eddig kb mindig arra szolgált, hogy Batman és Superman különböző változatait láthassuk, de így végre mással is találkozhatnánk. Akár ongoingot is indíthatnának, mondjuk az S.O.S tagjaival, (amennyire tudom ez is a célja a Multiversitynek, hogy új franchise lehetőségeket nyissanak a DC-nek.)
Szval én vevő lennék rá. Várom a harmadik számot :cool:
Inner Circle:
A kis Schmidt már az oviban is ezzel játszott:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése