HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Graf-X:
--- Idézet ---egy öreg rozzant, ócska telefon kikódolásáért 10 ruppó + áfa?
--- Idézet vége ---
Na, téged nagyon át*tak
Egyébként meg annak a jó édes @&ˇ~#* , és miegymás, aki szarakszik a domainünkel már 1 jóideje, nehogy véletlenül is tudjunk valamit csinálni...és most egységes támogatásotokat kérném, köszi!
Micho:
--- Idézet ---az a mocskos pnzért szexet árusító, szájbaürített redves egy valamirevaló ember sincs aki kikódolja... mer a panasonic macerás?
--- Idézet vége ---
a telefonkódolók is bekaphatják
úgy tüntetik fel magukat (most az alvilágiakra gondolok) mintha oylan qrva nagy dolog lenne kikódolni egy telcsit, és régebben elkértek akár 5 rugót is egy kódolásért. legalábbis amikor még láma voltam, ennyit lehúztak tőlem
(panasonic vmiért télleg macerás, azt pl. tőlem az egyik hejdenagy kóder felvitte pestre az uncsijához, mert ő nem tudta megmahinálni )
avman:
az a mocskos pnzért szexet árusító, szájbaürített redves pokolfajzatok rohasszák meg abban az alávaló ondónyelő fíregben a vacsoráját, aki miatt még mindig nem kötötték be az adsl-t... meg egyébként is mi a túrós lóürüléket képzelnek azok a tetves szemét gyalázatos mobilszolgáltatók? egy öreg rozzant, ócska telefon kikódolásáért 10 ruppó + áfa? mégis ha lejárt a hűségszerződés már 5 éve, akkor mit kell itt szopatni a honpolgárt? he? de itten ezen a homoszexuális, nemiszervszopó helyen egy valamirevaló ember sincs aki kikódolja... mer a panasonic macerás? a büdösrohadtprostituáltéletbe nagyon televannakmáraheregolyóimdetényleg... ez itten telemommunikáció? hát egy nagy lósz@rt... itten engem megin korlátoztak a fogyasztói jogaimban...
mano:
mindkettőtökkel egyetértek.
Micho:
na, már vártam mikor indul be ez a topik, azt hiszem ez is népszerű lesz!
én leanyázom most azt a munkahelyet, ahol éppen robotolok! hogy rohadjanak meg, és nőne köröm a makkukra!
(itt lehet szabadon káromkodni, ez csak tőletek függ, mennyire viszitek túlzásba, és romboljátok le a rólatok kialakított képet )
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése