HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
VTomi:
Van kedved a rendiség kialakulásáról beszélni a X-XIII. században?
És te milyen büdös rocker vagy? Hosszú hajú, gyászruhás állat, aki szünetben dobol az asztalon és közben hangosan hörgi hogy "DEATH!!!", vagy a konszolidáltabb fajtából? (Bocs a megfogalmazásért. )
Spidáj:
Azt osztálytársaim 90%-ától én is csak :,, ma van a szülinapod?! Remélem az utolsó volt büdös rocker"-t kaptam.
Csak pár embertől kaptam ezt-azt.
Én is másodikos vagyok.
VTomi:
Melyik fordításról volt szó?
És ilyeneket még szabad írni, gyerekek, mert nagyon jól esik az én elhanyagolt kis lelkemnek.
(Illetve mivel az anyázós topikban vagyunk, ha valakinek az esik jól, akkor küldjön el a francba a $z*r fordításaimmal együtt. )
Graf-X:
Most ezzel engem sokkoltál, nemrég olvastam ugyanis egy fordításodat, amit sikerült olyan stílusban és szókinccsel megcsinálnod, hogy csak pislogtam...Most meg egyenesen kiugrott a szemem
VTomi:
Nem, én még kis "tejbetöki" vagyok. (Copyright Micho)
Tök jó neked, én örülhetek, ha egy boldog szülinapot kapok az osztálytársaimtól...
Tényleg, az sokkolna téged, ha bejelnteném, hogy nem elsős, hanem másodikos gimis vagyok? Ofőm nem hitte el tavaly, hogy évkezdéskor csak 13 voltam, lapozgatott össze-vissza a naplóban, hogy dehát én ekkor-meg-ekkor születtem.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése