HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1657/1662) > >>

Micho:
szal, a "micsózósoknak" miheztartásvégett:  

oszt csá  

na, igazából annyi a sztori, hogy mano kezdett el anno nyilvánosan micsózni, én mondtam neki hogy ezt nem így   de nem értette meg aztán már haveroktól megszoktam. viszont erre a névre nem fogok megfordulni az utcán

VTomi:
Azé azt a nyakkendőt megnézném.

Graf-X: Ki mondta, hogy én rockerpalánta vagyok?  Egyszer kérdeztem is Michot, hogy akkor én nem is vagyok-e igazi képregény-rajongó, mert egyszer fórumba jött a komment vkitől, hogy "mint minden igazi képregény-rajongó, én is keményrocker vagyok." Szal nekem nagy szerelmem az Evanescence, de egyébként kifújt.
(Ha valaki beírja nekem, hogy imádjuk együtt KriszRudit, kap egy   t)

Graf-X:

--- Idézet ---Melyik fordításról volt szó?
--- Idézet vége ---
Ez TIP-TOP SZÍKRET zárolt adat a nyilvánosságnak, priviben megmondom  

Annyira kis aranyosak ezek a pöttöm "rockerpalánták"...vagy inkább...  

Ja, VTomi, csak mert kérted: menj a jó

Spidáj:
Ha melegebb az idő akkor fekete / TCS-s 3/4edes gátyó.
TCS-s / SUM 41-os / sima fekete póló.
Hűvösebb időben a TCS-s / SUM 41-os pulóver az alap, nagyjából ennyi a rocker cucc rajtam.
Különben sima farmer (még csak nem is fekete hanem sötétkék) sima fekete futó-cipő (futni utálok de ha kergetnek jól jön   ) és persze a nyakkendő ami övként van +kötve és a szélesebbik része a bal lábamon lóg le.
Na így nézek ki

VTomi:
Van kedved a rendiség kialakulásáról beszélni a X-XIII. században?  

És te milyen büdös rocker vagy? Hosszú hajú, gyászruhás állat, aki szünetben dobol az asztalon és közben hangosan hörgi hogy "DEATH!!!", vagy a konszolidáltabb fajtából? (Bocs a megfogalmazásért.   )

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése