HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1655/1662) > >>

Schmatzy:
De legalább a Skoda büszke lehetett rá, hogy egy nyugati kocsi ment bele.

Mellesleg mostantól az MTV is bekaphatja, amiért nem adták le az Annie Hall stáblistáját. Hülye faszfejek.

Egyébként Graf, mi a megalázó? Az, hogy IDE kell járnod?? Micho, én bannolnám a nyafogóst!  

Micho:

--- Idézet ---Most járhatok ide fórumozni a sajátunk helyett. Tök megalázó!
--- Idézet vége ---
nyugi Grafi, majd visszafórumozom!    

amúgy a domain genyók télleg köcsögök, hátráltatják egy cool honlap beindulását...

ja: Suzukim nekem is volt. Suzy. lány volt  zsír újonnan jött ki a szalonból (nem asörből) és kb.  3 napra rá törtem is. egy hülye skodás miatt  

Graf-X:
Basszki, Schmatzy, ma egész nap engem szívatsz? Méghogy Suzuki! Akkor már tényleg inkább Trabant!  

Egyébként van 1 domainünk. Nincs hozzá acc. Rohadjon le a töke, bárki is a felelős ezért.   Most járhatok ide fórumozni a sajátunk helyett. Tök megalázó!

Micho:

--- Idézet ---Mindamellett nem tudtál volna drága egykomám normálisan rajzolni? Ki látott már fehér szuzukit? 
--- Idézet vége ---
hú, hogy ezért mit kapsz majd Grafi-tól

amúgy üdv S.! remélem soxor jössz még a fórumra, akár ide a whaddafakk-ba is anyázni. mert anyázni jó  

VTomi:

--- Idézet ---Megmondalak manonak
--- Idézet vége ---

mano is bekaphatja  ( ő tudja miért  )

VTomi:
Szerencsére van még 3 hely, ahova dolgozok, egy ide vagy oda igazán nem számít... Különben is, Micho, le vagy te *****-va, mit pattogsz nekem? Mano is megmondta, hogy tartsam magam távol tőled.  Szóval lehúzhatod magad, tanultál volna meg megbecsülni...
Tényleg, miért csak töki vagyok? Múltkor még tejbetöki voltam.
...

Na jó, hadd idézzek a Kill Bill 2-ből, mondjuk, legyek én jelképesen Uma Thurman, Micho meg Bill:

B: Miért nem mondtad?
U: Talán mert rossz ember vagyok.
B: Nem vagy az, csak néha jól játszod a hülye picsát.

Szal maradok a HZs-n, mindenki bánatára.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése