HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1653/1662) > >>

Graf-X:

--- Idézet ---QUOTE (Graf-X @ 2004.09.30.-00:50)
Ugyan már, öszevérezné az acélosomat, az meg kinek jó? 

Dzsettát hordasz???!!! 
Nőttél a szemömben 
--- Idézet vége ---

Igazából van 3 garnitúra acélosom, de Getta az nincs közte, mert amikor én kezdtem hordani bakit, akkoriban nem gyártottak, aztán most visszatértek vele, de már egy kalap szar, ahogy a Shelly's is. A legrégibb 1 Gripfast, amit 5 éve nyúzok koncerteken  , a kedvencem pedig 1 barna hasítottbőr, varrott orrú, acélos Martens.

Schmatzynak meg van 1 térdigérő, na az komolyan néz ki

killjoy:
Srácok! Most komolyan ér ennyit ez a barom? Eddig egyetlen képregényt szedettek le a kiadók a magyar internetes "képregény kiadás" történetében, Achilles Dent egy francia fordítását. Sajnos ez egy magyar betegség, hogy mindent és mindenkit feljelentgetünk, mert attól olyan kurva jól érezzük magunkat. Én a saját bőrömön tapasztaltam meg ezt egy "Szerzői és szomszédos jogok megsértése" ügy kapcsán. Sajnos egyes emberek a saját anyjukat is eladnák, csak hogy a másiknak ne legyen jó. Én ezt nem tudtam soha, és nem is fogom soha megérteni, de szerintem nem is akarom. Egyébként törvényt csak akkor sért az ember, ha ezeket a képregényeket pénzért árusítaná. Így max. egy szabályszegést követünk el, ami nem hiszem, hogy megérné bármelyik kiadónak a fáradtságot.

De szerintem a mi "munkánk" sokkal kevésbé szúrhatja egy kiadó szemét, mint bármelyik fájlcserélő hálózat, és azok felszámolásáért sem tesznek túl sokat. Az igazi gyűjtők úgyis megveszik papíron, aki meg csak a neten gyűjt, az úgysem venné meg. Viszont ha valaki bemószerolna engem az Image-nél az Aria magyarítása miatt, azt megköszönném. Hátha a kiadónál intelligensebb emberek vannak, mint Feljelentő Ferike, és talán látnának fantáziát abban, hogy egy ekkora piac felé is nyissanak, mint Magyarország. (Bár ez elég utópisztikusan hangzik, de soha nem lehet tudni.)

Spidáj:

--- Idézet ---Ugyan már, öszevérezné az acélosomat, az meg kinek jó?
--- Idézet vége ---
Dzsettát hordasz???!!!  
Nőttél a szemömben  

Spidáj:

--- Idézet ---aki akar, az nyugodtan rúgjon bele még egyet
--- Idézet vége ---
Hát kicsit akasztóra való >  

Micho:

--- Idézet ---Hmm...Chaos gyereknek vajon nincs köze Kulcsár Attilához?  
--- Idézet vége ---
de. Chaos genyó  jelentette fel őt is  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése