HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Al Simmons:
NNA! Majdnem hozzászóltam a "cím témához"!
Nemnormális szobatársam beállított egy üveg HPval, hogy szülinapja van.
Az első felestől még mindíg böfögök, képzelhetitek.
Marja a pofám mint a ... hogy az a jó ...
szam:
Napi képregényt akarok!!! Mer' ha nem
szam:
--- Idézet ---Ennek most hogy így nézem eléggé nyalás szaga van...
De télleg így van.
--- Idézet vége ---
Fúúú, Porthos....szándékosan nyalsz? Jó vagy nálam....
regnar:
Ha már itt vagyunk akkor én a Columbia bacskerokra szavazok, persze azokat máshol használják
No de ha már whadda....
Hogy van az, hogy egy huszonXezer forintos bacsker egy túra alatt tönkremegy? Ne vigyorogjatok, nem én voltam a szerencsétlen.. nekem sajnos nem a legyek hordják össze bakancsra.. szóval hihetetlen, ami ma általánosan cipő ügyben magyarországon folyik.
A kínait nem veszem meg mert tönkreteszi a lábamat,szétmegy a talpa stb.. és nem akarok 40 évesen izületi gyulladást kapni, de nem akarok bedőlni a nagy gyártók sz***bbnál sz****bb termékeinek sem. Egy cipőjük sem bír ki rendszeres használat mellett 3-5 hónapnál többet. És ezt a rendeltetésszerű használatra értem, mert ma kicsit furcsa, hogy boxoló cipőben járnak az utcán a népek, na majd 10 év múlva nézzék meg a lábukat...
Szóval rendszeres sportolás mellett egy cipő hiába futó teljesen tönkremegy pár hónap alatt, és hát valljuk meg én legalábbis nem tudok magamnak minden fél évben új edzőcipőt venni. És most nem a divatcipőkről beszélek, hanem azokról, amiket sportolásra gyártanak.
Szóval - én nem írok csúnya szavakat, mert nem szeretem őket, de most azért gondolok néhányra, hogy hova és milyen erősen tudnék elhelyezni egy tönkrement "győzelem istennője" (mert igen róla nevezték el, csak ezt nem említik sehol) vagy egy "adideazt" cipőt.
Spidáj:
hát annyira nem vágom a acélbetkós témát de azt tudom hogy még a DocMartens a legjobb.
Egyébként Killjoy szerintem ha image-nál +látnák az Aria magyarításodat, nem csak hogy nem akadnának ki de szerintem karriert futnál be comics-össze-vissza szerkesztéssel (nem tudom hogy hívják rendesen azt aki ilyet csinál).
Ennek most hogy így nézem eléggé nyalás szaga van...
De télleg így van.
És pont ma néztem hogy amiket csak úgy hobbiból csinálnak a neten az emberek.
Olyan profik már mint amit az újságosnál veszünk.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése