HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
VTomi:
Nnnna, ha már Tescos mizériák:
Én az Eatrhworm Jim 3D-t akartam elhozni onnan. A kocsiban vettem észre, hogy kilopták a CD-t. Hajtűkanyar, számlával vissza a vevőszolgálathoz. Kihoztam egy másikat, amiben volt CD, erre mikor akarunk kimenni, megszólal a lopásgátló...
Azannyukszencségit!
regnar:
Akkor csatlakozom Tesco vonalhoz. Pénteken megláttam egy TV-t és úgy gondoltam, hogy jó is lenne (ja ez persze nem így ment, mert már előtte is megnéztem egy halom boltot, ugyanis tv-t akarok venni. az meg mindegy hol veszed meg, ha rajta a garancia,,meg nem mindegy mennyiért) no meglátom... Panaszkodik jó nagy szép és 15000-rel olcsóbb mind máshol. megnéztem még három, vagy négy üzletet, de jobb ajánlatot nem kaptam, ugyhogy...juhé... el is tépek haza kupaktanács, ok akkor eresztünk egy telefont hogy s mimódom hozzák el házhozszállításilag. Telefonban unott férfihang...mondom neki fekete pana ez és ez rövid várakozás, majd a férfi visszajön..olyan TV-jük nincs - de hát láttam monom neki.. ja azok csak ki vannak rakva a "tv falra" be vannak építve a látvány miatt. Gondolhatjátok hogy elkerekedett a szemem.. de hát fel van árazva mondom neki-- erre ő hát megy vagy 5 hónapja folyamatosan, kivenni nem lehet úgyhogy nincs. Nem anyáztam, csak tárcsáztam a fogyasztóvédőket....
(róluk pedig tudom, hogy harapnak az ilyesmire, mert az egyik ott dolgozó csajt ismerem)
Spidáj:
Én arra emléxem mikor TESCO-ba votl az a buzi reklám hogy ha 3nál többen állnak sorban új pénztárat nyitnak.
Elmentem a pólusba (ami tőlünk kábé 15 percre van) moziba 1 haverommal, azt a TESCO-ba vásároltunk kólát + ilyeneket.
Azt 38 pénztárból 3 van nyitva mind1iknél kábé 10-15 ember ami nem is lenne halálos de mindenkinél dugig tömött púpozott kocsik, nálunk 2 kóla.
odasétálok az 1ik pénztárhoz és +szolítom a hölgyet:
-elnézést, nem nyitnak új pénztárat?
-nem szügséges-mondja ezt úgy mintha tök fölösleges lenne 1000000000 embernek 3nál több pénztár.
-de a reklám szerint újat nyítnak ha 3nál többen állnak sorban-
-oh annak már rég vége-mondja
-akkor mért vannak kinn a táblák a reklámmal-kérdezem
-oh párat fenn hagytunk véletlenül- mosolyog
-aha... látom- és körülnézek
a plafonról kábé 2 méterenként bazi tábla lóg le:HA 3NÁL TÖBBEN ÁLLNAK SORBAN ÚJ PÉNZTÁRAT NYITUNK.
na mondom: anyátok
azt fogtuk a kosarat otthagytuk a francba és leléptünk.
(muszájj volt mert már csak 2-3 perc volt hátra a filmig, így is épphogy elértük)
Kurva anyjukat, Buzi TESCO.
Pedro:
--- Idézet ---vagy csak egyszerűen rácsukták a pinceajtót...
--- Idézet vége ---
es gombat termeszt...
Nitro:
--- Idézet ---a fél tesco tele van szalnocukorral és világító szarságokkat
de 1 kibaszott spakát nem árulnak
--- Idézet vége ---
Hú, hát ez tényleg erős... A szemetek...
Majd hétfőn én is meglátogatom a legközelebbit és elkérem a panaszkönyvet, ha van rajtuk sapka, ha nincs.
Ja, mesélek én is akkor kicsit Tesco ügyben. Előtte tudni kell, hogy kb 3 percre van a melóhelytől, így mindig oda járunk ki kajáért. Megyek a múltkor, mert épp nem volt otthon semmi értelmes, amit be lehetett volna vinni, vettem vagy 3 sajtos kiflit, hogy hazáig kibírjam. Szokás szerint ezren voltak legalább a pénztárnál. Megyek a gyorspénztárhoz, erre zárva. Megkérdezem a szomszédos pénztárt: -Mikor fog kinyitni a gyorspénztár? -Három óra múlva.
Pfff. Menjenek a tudjákhova...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése