HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1647/1662) > >>

Schmatzy:
Hogy a Börzén mennyi lazagyerek volt bazzeg! Főleg Balu! Sztem ő volt a leglazább!  

VTomi:
Nocsak, ez jó tipp!
Úgyis börze után akarok menni a westendbe.

regnar:
Azért nekem van ANTI-WHADDAFAKK-om is Tesco-ról Ott vettem meg jó régen a Nightmare Creatures c.  játékot. Jó olcsón...  

Amúgy nagyon meg kell nézni a cd-ket, de ez vonatkozik minden boltra, mert össze-vissza dobálják őket az árufeltöltők. Sok dobozban hallani ahogy ide-oda verődik a cd, mert elengedte a tok fogantyúja, vagy letörtek a bütykök. Persze ha reklomálni mész akkor elhajtanak, ezért rögtön fizetés után, még ott a pénztárosnő előtt kinyitom a cd-ket és megnézem nem sérült-e. akkor nem tud mit csinálni kicserélteti  

Rohadtul idegesítő, amikor egy játékot megveszel jó sok pénzért, aztán a következő héten fele annyiért sem adják..Meg Media Marktban nagyon figyelni kell mert több példám is van rá, hogy egy termék több árral vonul..(most már ha ilyet találtok, válasszátok ki a legszebbet, és a legalacsonyabb áron követeljétek, amit olvastatok arra a játékra, ugyanis van egy rendelet,amely szerint,ha egy termék ugyanazon boltban több árazással fut, akkor a legolcsóbért a tied. )Kötelesek odaadni annyiért. Én így vettem Grand Prix Legends-et - volt egyszer az új termékek között 6900-ért, aztán a budget kategóriában 2990 ért és 1990-ért. Mindhárom ugyanaz a játék volt, de más kiadótól, (Ugyen aBudget játékok jogait eladják és mások is megjelentetik) Szóval levettem a 6990-as szép papírdobozost, és 1990-ért elvittem (ez volt a sima cd-tokos ára, semmi extrával  ) Ez Media marktban volt. De találtam még Rebel Assault-ot 9990-ért és két sorral arrébb 4990-ért, szóval nagy a fejetlenség ....
Én veszek eredeti játékokat, de csak akkor, amikor már 12000 helyett megkapom 2990-ért      Addig meg "külcsönkérem"  

Schmatzy:
CD Galaxis, Dohány utca. Civilization III: Conquests. Tavaly nyáron köbö négy hónapig jártam oda hetente, de mindig elhajtottak, hogy nincs, és nem is tudják, mikor jön. Törzsvásárló vagyok, küldik a reklámfüzetüket, és mindig benne volt az a nyomorult kieg, megvenni azonban nem lehetett. Képzeljetek el egy akut Civ-szindrómában szenvedő egyént, aki nem tudja megvenni a kieget.  
Ez már nem az első eset volt náluk, úgyhogy mégis azt javaslom mindenkinek, ha teheti, kerülje el jó messzire azt a boltot (úgyse vesznek sokan játékot vagy DVD-t eredetiben... akinek nem inge!).

letsgo:
Ilyen TESCO-s történetem nekem is van, csak nem a TESCO-ban történt hanem az Árkádban. Kinéztem magamnak egy tök jó inget, csak nem volt mánim ezért hazaugrottam, az Árkád tölem 10 percre van, szóval mentem vissza , hogy megvegyem az inget. Bemegyek a boltba, keresem, hogy hol lehet az ing, végig néztem az üzletet, nincs sehol. Oda megyek az egy eladóhoz:
-Olyan ing van az üzletben? -mutattom neki azt az inget amit meg akartam venni
Az mondja: - Nincs
Kérdem: - Hogy a raktáron van?
Mire ő: - Nincs
Mondom, hogy: - Akkor a kirakatból nem lehetne levenni, úgy is van más holmi amit kilehet rakni!
Azt mondja: - Nem! Annak ott a helye
Hát mondom: - Szép
Minek raknak ki olyan cucot vagy árut amit nem is lehet megvásárolni, sőt még a raktáron sincs + még lese lehet venni a kirakatból. Hát nem kellett sok, hogy beszóljak valami szépet az eladónak, he milyen világban élünk????????

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése