HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1646/1662) > >>

letsgo:
 Tegnap délután utazok a villamoson a haverjaimmal. Mentünk előkészítőre. 4-en voltunk, közülük 3 előbb leszáll mint én. Mikor pont leszálltak felszállT egy ellenőr, feltette a karszalagot és mondta a jól ismert szöveget (mint a Kontroll-ban):
Jegyeket bérleteket!  
Elöször nem nagyon értettem ezért oda szólt hozzám jegy vagy bérlet?
-Ja -  mondom én
El kezdtem keresni igaz tudtam, hogy nincs jegyem pedig mindig van nálam mikor megyek előkészítőre de most otthon hagytam, szóval folytatom a keresést, elég hosszú ideje, mikor közbe szól:
-Kezdjük, ott hány éves vagy? Gondolom csorikám nem akart sokat várakozni.
-14 leszek januárban - mondom én
De igazából áprilisban leszek 15! A lényeg az, hogy bevette.  

Jó persze nem szép dolog átverni az ellenőröket,    de ez kényszer helyzet volt. Na jó azért annyira nem!  

VTomi:
Hát ez így még szánalmasabb, mint vártam...
Mondjuk én eddig is pokolra kívántam az id játékait (kezdve a sztem rettenetesen tré Q3A-val), de ettől még egy korrekt filmtervet ki lehetett volna hozni belőle. Azért meglátjuk, de sztem ugyanolyan pocsék lesz, mint a Resident Evil.

Schmatzy:
A büdös kurva anyjukat azoknak a tetveknek, akik szarrá bombázták a Doom filmet!   Ez így már nem is Doom, hanem egy újabb Resident Evil!
Ha valaki nem tudná, miről van szó: Dark Horizons hír

avman:
na bazmeg, nekem meg a villamosság biztonságtechnikája zéhám nem sikerült... hogy dőlne rájuk a műegyetem... csak azért zavar, mert a másik csoportét simán meg tudtam volna írni... most vizsga előtt beugrónak megírhatom, majd mehetek vizsgázni... aztán kiderül h sikerült -e és érvényes-e a vizsga... szakadjanak össze... eh

Graf-X:
Meg a krokodil dundis kissrác  

És hogy témába vágjon...rohadjon meg a Tartószerkezetek Mechanikája Tanszék, hogy képtelenek egy értelmes gyakorlatot tartani, ahol megértené az ember, hogy mi a francról is szólnak a virtuális munkatételek; most szokásos hétfői bulim helyett itt virraszthatok, hogy aztán 8-kor a zh-n jól elkenjék a számat. Ezt nekik  Meg ezt is

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése