HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (165/1662) > >>

Inner Circle:
Nekem is bejön az UA. Magneto meg full hiteles volt a nem túl összetett folyamatábrájával:

START
  l
 V
(meglátom a nácit)
  l
 V
(megölöm a nácit)
  l
 V
END

Hát ennyi. A sztori elején meg voltam győződve róla, hogy ilyen helyzetből egy épphogycsak megmenekülés lesz, aztán majd jönnek a többiek; nem, Magneto marad és agyonb_sz mindenkit. Na, ERRE szerintem szüksége van a Marvel Univerzumnak :D Onslaught és a halott Xavier kavarásából meg a végén kijöhet egy élő Xavier :-)

Inner Circle:

--- Idézetet írta: Balakin - 2014. Október 01., 20:42:42 ---Jet drámája a semmiből jött...

--- Idézet vége ---

Zola eddig is fűzte Jet-et, csak az eddig hitt a hősöknek. Akik egyébként síkhülyék. Ki fogad velem egy belga sörbe, hogy Sharon az áruló / agymosott? Ő is ugyanannyit lógott Zolával, mint Jet, neki mégis azonnal hisznek, amikor vádaskodik valakire, aki szintén segített nekik. Már itt egyértelmű volt, hogy "totally out of character", ahogy nekiesnek Jet-nek. És amikor a végén kiderült, hogy jé, tényleg van egy áruló, aki évek óta ismeri a Sólymot, ott volt a Kapitány összejövetelén és akire sosem gyanakodnának, akkor aztán tényleg nem volt nehéz összerakni a kétdarabos puzzle-t. (Ja és a központban marad Steve-vel, mindenre rálátása lesz.)

Ideniel:
Tudom, rohadjak meg, de szerintem kurvajó az Uncanny Avengers.  ;D Csúcsra járatott high concept sztori-elemeken hisztizni szuperhősképregényeknél nekem eleve nonszensz.

Farek:
Uncanny Avengers 25.

Komolyan, amikor már azt hiszem, hogy nincs lejjebb, mindig sikerül meglepniük. Red Skull-Onslaught? Hagyják már békében nyugodni azt a szerencsételn olt Onslaught-t! Egyszer jó volt, a visszatérése bűn rossz, most meg megint előveszik, felturbózva egy ronda vörös koponyás fejjel és pár polipcsáppal? De tényleg, ne máááár!
Ráadásl Magneto félig szétverte Koponya... ööö... koponyáját, és sehol nem láttam az extra agyat. Szóval tényleg, ez az egész koncepció úgy szánalmas, ahogy van. Még megvárom, hogy kifut-e valahova, de ha ezt a szánalmas szart akarják főellenfélnek a sorozatba, akkor lehet, hogy hagyom a fenébe. Oké, hogy csak 5 perc, amíg átolvassa az ember, de egy-egy ilyen rész után még az is sok az életemből.

Balakin:
Nekem eddig tetszett Remender Captain Americája és a Falcon-Cap ötlet is bejött (bár fura, hogy kb ugyan úgy néz ki csak zászlós a ruhája meg van pajzsa), de ez a mostani szám...
Jet drámája a semmiből jött, a ceremónián a viccelődés már az elején sok volt és még 2 oldalon át folytatták és az egészben semmi drámai nem volt, elpoénkodták fölöslegesen.
Persze azért még bízok a folytatásban. Bár azt nem tudom, hogy tudja majd lóbálni a pajzsot supersoldier szérum nélkül.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése