HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Nitro:
Minek jársz olyan helyre, ahol idióták vannak?
avman:
az allience megvan, hálistennek...
ellenben:
most bannoltattam magam a hwsw.hu fórumán, mert mindenféle faszparasztok azt találták ki, h gusztustalan az avatarom valamint megsértem vele az emberi méltőságot, majdezeketán egy aktuális mod törölte:
az események:
hali, légy szíves vedd ki ezt az avatarodat
kösz (xy, ügyletes besúgó és szarkeverő, önjelölt ízlésdiktátor)
aztán jözz a mod:
Hello Az avatarodat eltávolítottam, mert több fórumozó szerint meglehetősen gusztustalan. Szerintem is. Kérlek válassz másikat.
a moderálás csodája...
egyébként egy össze-vissza vágott, vérző fejű hullát látott benne, 3 egész darab áltinédzser előhumanoid... (hiába linketem be a hzs-s oldalt, sehol senki, h héló tévedtünk)
valamint az egyik faszparittya süketelt valamit h a szenvedés meg ilyesmi ilyetén célirányos kifejezése sérti az emberi méltóságot... sajnos idézni nem tudom, mert egy másik meg mod azt törölte, mondván ekkora barom flémet nem hagy már benne...
aztán még megtudtam a törlős modtól, h a priv kitétele levéltitok és büntetőjogi apaparátust von maga után... na itt szakadt el a cérna! anonimitás mellett Btk-val fenyegetőzni, kissé már abszurddá vált úgyhogy remélhetőleg törölték az accountom...
szóval szeretném ha bannoltátok, lepfújoznátok az avatarom és törölnétek az összes hozzászólásomat a fenti törvénysértések miatt...
itt és most, kaptok 24 órát...
regnar:
Mármint melyiket? Mert rogue menne.. X-wing vs Tie valahova elkallódott az évek során
Hát 2cd-t feltölteni meg még soha nem próbáltam sehova
avman:
X-Wing vs. TIE Fighter hány mega kb???? mert behalt a cd-je már vagy 3-4 éve oszt se torrenten, se sehol nem találni mostanság...
a rogue squadron azt tudom h van vagy 60 mega (ellenben az alliance meg 2 cd)... nincs valakinek kedve feltölteni nekem valahova
regnar:
Nekem Genius Flight 2000 joyom van, még 99-ben vettem.!!!!
Azóta X-wing, Tie-fighter, X-wing alliance, Rebel assault 2 végig legalább 2-szer mindegyiket, plusz egyéb játékok. Szóval nekem Genius-sal semmi gondom. Csak iszonyat nehéz volt felismertetni anno win98 alatt De az xp simán...
Gamepadban meg HAMA Dynalo-m van sima 8 gombos. Három éve szereztem és azóta Rouge squadron, fifa, Forseken stb... és jól bírja.
Mondjuk soha nem voltam Joykiller. (Na jó commodore 16-os időkben a quickshot-ot azért fogyóezközök voltak, főleg, mikor amigára tettük őket Mortalozni... Joy Fatality. Miután eltört bennük az érzékelő négyágú nyilacska, szétszedtük őket, és anyukám mosó-gumikesztyűjében nyomogattuk az érzékelőlapkát, mert kesztyű nélkül csipgetetett az áram Oh.. szép idők)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése