HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (163/1662) > >>

talgaby:
Avagy amit már évek óta emlegetek, hogy a Marvel aktuális szátíróri igazából más se csinálnak lassan nyolc-kilenc éve, mint az agyonhallgatott Earth X-ből lopják sorra Alex Ross ötleteit a háttérmagyarázatok nélkül.
Mint amikor egy csomó X-író Claremont előkerült 1991 utánra tervezett jegyzeteiből élt és azokat dolgozta fel jóval azután, hogy a szükséges alapok eltűntek a sorozatokból.

Ideniel:

--- Idézetet írta: Farek - 2014. Október 02., 12:27:52 ---Persze, ízlések és pofonok. De mit értesz high concept sztori elem alatt?

--- Idézet vége ---

Nem zajlott már le ez a beszélgetés korábban köztünk?  :-\

wiki:

--- Idézet ---High-concept is a type of artistic work that can be easily pitched with a succinctly stated premise. It can be contrasted with low-concept, which is more concerned with character development and other subtleties that aren't as easily summarized.
--- Idézet vége ---

Rick Remender az Uncanny Avengers cselekményét ilyenekre építi és alájuk rendel mindent, az ésszerűségtől kezdve, a kontinuitáson át, a karakterekig, mindent (á la Marvel aranykor, azaz 60-as, 70-es évek), s ezt "szélesvásznú" vizuális narratívával (kétezres évektől jellemző stílus) ötvözi. Nem vagyok nagy Avengers-guru, tényleg csak a Disassembled utáni ismerem behatóan, de attól a kevés klasszikus Avengers sztoritól, amit mégiscsak olvastam, mégsem áll ez olyan távol, vagy tévedek?

Az is üdítőleg hat számomra, hogy nem óvatos léptekben araszolgat a szerkesztői nyomás alatt, hanem csak úgy záporoznak az őrült ötletek, ahogyan illik is egy grandiózus szuperhős csapat-képregényben. Mellesleg ez a cím talán a leggyanúsabb indikátora annak, hogy minden idők legőrültebb Marvel eventje elé nézünk a kicsit távolabbi jövőben (2-3 év), ugyanis kisebb-nagyobb csavarokkal ugyan, de sorra megvalósulni látszanak az Earth X "jóslatai".

jocibmx:
Belekezdtem Hickman Fantastikus Négyesébe....és röpködnek ám a nagyobbnál nagyobb ötletek  ;D
Reed konkrétan  az első pár szám után megment 8 milliárd embert  egy párhuzamos univerzumban egy alternatív énének segítségével. És ez csak egy szám volt.  :lol:  Korábban hasonlót sztorikat csak Morrisontól olvastam, de Hickman is eléggé otthon van a szeren  :cool: Úgy néz ki nem csak a DC- univerzumának és Morrisonnak állnak jól ezek a fajta történetek.
Mindemellett eddig nekem Hickman minden írása eléggé "meh" kategória volt, főleg az Images cuccai (most mondja meg valaki nekem, hogy az East of Westnek mi értelme van? :badteeth:) de ez a Fantastikus Négyes elég vagány  ;D :brow:

zajrus:
Az új alter-"Peter" egy szadista féreg, és bármennyire is próbálják eladni úgy, hogy az őt rendszeresen megruházó bácsikája ezért a hibás valahogy nem hihető...

Inner Circle:
Eszerint nem érdemes belenézni  :hehe:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése