HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Gouranga77:
Ahogy látom ez mostanában Porthos topicja, de én most elrablom tőle Elmesélem, hogyan építettem karriert a főiskola elvégzése után.
Januárban kaptam meg a diplomám, de nem találtam munkát, úgyhogy a Meló-diákon keresztül helyezkedtem el betanított munkásként egy gyárban. Ez illegális dolog, ti sose csináljatok ilyet
Közben persze figyeltem az álláshírdetéseket. Kb. két héttel ezelőtt jelentkeztem egy céghez, ahova műszaki végzettségű embert kerestek. Mivel én ilyen vagyok, gondoltam megpróbálom. Fel is vettek, én meg abbahagytam a munkát az előző helyen, közben jól összevesztem a Meló-diák főnökével...
Miután felvettek, kiderült, hogy valójában nem is annyira műszaki, hanem inkább gazdasági végzettségű ember kellett volna, ígyhát akármennyire is bírták a fejemet, el kellett hogy bocsájtsanak. Tehát frankón két helyet hagytam ott 2 hét alatt, ezt csináljátok utánam...
Most jönne az a rész, ami miatt ebbe a topicba írtam, el kéne küldenem valakit valahova, de sajnos egyedül magamat küldhetném, azt viszont nem akarom
Okuljatok ebből, legyen több eszetek, mint nekem
Spidáj:
Elég rég írtam hogy újra írhassak (remélem):
Történt velem 1 kis probléma gondoltam +osztom veletek had röhögjetek :
Szóval a helyzet: tegnap nem aludtam itthon és itthon hagytam a kulcsom ezér ma (szombaton) reggel el kellett jönnöm érte mielött apám elmegy vidékre. Hazajöttem találkoztam apámmal, apám elment vidékre egész 7végére. Erre indulnék munkába és nincs + a kulcsom... Felhívom az éttermet hogy nem tudok menni mer be vok zárva, erre modnják nem is kell mer ki vagyok rugva. (anyátok...) Megkérdezem miért. Erre ők: tegnap, pénteken mér nem jöttél be? Mert nekem nem kellett mondom. De bizony mert lopás történt és mindenkinek meg kellett jelennie és téged nem értünk el. Mondom sajnálom de rossz a telefonom, nem lehet hívni. Erre ők: ez a te bajod. Kicsit kiakadtam hogy nem elég hogy be vagyok zárva, nem tok lemenni kajáér és itt a 7vége. De még ki is rugnak mer vmi szarházi rám akar kenni 1 lopást (olyan alibim van hogy kinyalhatják...). Mondtam hogy beszélje + apámmal ha nekem nem hisz. Jó akkor hívjon fel apád - mondja. Oké, felhívom apámat hogy hívja fel az éttermet és magyarázza el a szitut, erre apám ki van kapcsolva. Mikor anyám hívja fel őket akkor + nem veszik fel (mert nem elég szar még a helyzet...) aztán anyám valahogy rávette őket hogy ne rugjanak ki.
Olyan alibim van hogy leszop6*ak...
egész este a séffel dumáltam, aztán vele + 1 tanulóval mentem fel átöltözni, utána a főnökasszonnyal dumáltam, és végül a spanommal mentem haza. Ezalatt loptam volna vagy pénteken mikor ott sem voltam?!
Kurva anyjukat ...
Spidáj:
Tegnap kerestem este valami jó műsort és épp ment a RTL K-n ez az új valóságshow (az 1általán ? ) 1 rózsaszín furgonnal furikázott pár nagyon masszívan visszataszító fos ember.
Volt ott valami csaj, iszonyat tajparaszt kiejtéssel és 6 kiló szilikonnal (2-2/mell, 1-1/ ajkak) állítólag ő volt a bombázó (... velem van a baj?)és még pár télleg igazán szánalmas fas*.
Abból állt a müsor hogy naggggyon szánalmasan próbáltak pénzt keresni hogy aztán ,,elbulizzák". Azt sikerült kihozniuk szerencsétlen szaroknak hogy a csajok táncoltak 1 kocsiban aztán összeszedtek 10en valahány ezret.
És akkor volt a nagy ünneplés hogy ők mekkora arcok.
Bakker télleg ilyen szánalmassá válik a világ?
Ez undorító
Spidáj:
KURVA ANYJÁT A KIBASZOTT FŐNÖKÖMNEK.
ALKOHOLISTA.
IDEGBETEG
FRANCIA
ÉS FOLYTON VELEM ÜVÖLTÖZIK
DÖGÖLNE +
DE RÜHELLEM.
kaine:
Szégyelld magad! Miért nem vetted meg könyvesboltban?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése