HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Gorgonita:
Peter csak poénból főnöközi Tony-t. Nem kell komolyan venni. Ugratás két haver között.
Ettől még nyugodtan dönthetne ellene, és majdnem úgy is tesz. A családja beszéli rá az önleleplezésre, Tony egybként hagyja hogy szabadon válasszon.
M.J. ugyan megkérdőjelezi, hogy ha Vasember ellen döntene, akkor az nem árulná-e el úgyis Spideyt, de ezt már nem tudjuk meg, mivel Peter a hatásukra alapból Tony mellé állt. Az alternatíva ugyanis az lenne hogy álnéven elmenekül. Vasember épp ettől akarja megóvni a társait, hogy élből bűnözőknek tekintsék és üldözzék őket a szökés miatt. Csak épp a további következményekkel nem számol.
Van egy tippem, hogy az lesz a mese vége, hogy Tony belátja Kapi igazát. Kérdés hogy addig hányan fedik fel magukat.
Bár ennek ellentmondani látszik a Dinamo-t pénzelő tag ismerős páncélja. Kérdés ki van a sisak alatt? Egy imposztor, vagy egy eredeti de gonoszra átprogramozott milliomos?
Farek tlényleg benézhetne, mert azt sem értem hogy miért mondta T az elnöknek, hogy ő volt ( I was) a Vasember (akkor jelenleg már nem ő az?) A végén kiderül hogy egyedül Peter adta fel az inkognitóját? Na ez pont rá illő poén lenne.
Punkológus:
Én is rühellem azt a buzit, de inkább maradjon minden ilyen szar, minthogy Vasember hatalomra törjön.
TOM1: Lépj be te is a NO MACA-ba: National Organization, Man Against Captain America
Schmatzy:
Basszátok meg, pusztán olvasni is kurvajó élmény eztet a topiktot! Mostmá csinálok én is magamnak egy saját banneret.
TOM1:
Én már döntöttem!
Punkológus:
Azt a rohadt peter itt mekkora egy csicska, hát mi van itt. "Igen főnök, értettem főnök"
Farek a mindenke felett álló Főbosszúangyalnak melyik oldalra húz a szíve?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése