HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Farek:
--- Idézetet írta: rolinev - 2014. Október 10., 13:35:36 ---Tehát azt mondod, hogy minimum duplán agyhalott az ötlet? :badteeth:
--- Idézet vége ---
Nagyjából :)
Bár agyhalott igazából az, aki ezt az egészet így kitalálta. Az ötlet szimplán szar. ;D
zajrus:
--- Idézetet írta: Farek - 2014. Október 10., 10:22:52 ---
--- Idézet ---Meg alapjáraton mooost a Koponya meghalt és izé... instant feltámadt? 0.o Ezt csak én nem értem?
--- Idézet vége ---
Hát mit nem lehet ezen érteni? Teljesen világos: Vörös Koponya, miután kiásta a hetek óta halott Xavier holttestét, átültette annak halott agyát a saját fejére, hogy kinyerje a halott agyból a telepátiát. Majd, miután a mostani részekben már nem is látni, hogy hol fér el a fején vagy a koponyájában egy plusz halott agy - ami halott, nem tudom, említettem-e már - ő is meghal Magneto kezétől. De semmi gond, mert szinte azonnal újjászületik az Onslaugth nevű pszichikus alakkal egybeforrva, aki annak idején Xavier és Magneto szerelemgyereke volt. Csak ő még adott hozzá némi polipcsápot is, mert az milyen vagány. És ugyan pszichikus lény, de azért egyből alkot magának egy testet is, hadd legyen mit ütniük a hősöknek. Meg nyilván nem lehetne annyira komolyan venni ha csak egy testetlen hang alázná őket porig.
Na, ennél világosabban nem tudom kifejteni. Remélem, érthető. :badteeth:
--- Idézet vége ---
Tehát azt mondod, hogy minimum duplán agyhalott az ötlet? :badteeth:
Farek:
--- Idézetet írta: Inner Circle - 2014. Október 10., 10:01:43 ---Egyébként miért csak a rosszfiúkból lesz ilyen végtelen hatalmú izé, ha kinyírják őket? Mikor Xavier meghalt, belőle miért nem szabadult ki a nagy jósága és lett belőle olyan nagy hatalmú szuperlény, hogy onnantól kezdve minden Bosszúangyal leülhetett kávézni? :D
--- Idézet vége ---
Nagyon ott a pont. Ezen még soha nem gondolkodtam el, de tényleg nagyon van benne valami :worship:
--- Idézet ---Meg alapjáraton mooost a Koponya meghalt és izé... instant feltámadt? 0.o Ezt csak én nem értem?
--- Idézet vége ---
Hát mit nem lehet ezen érteni? Teljesen világos: Vörös Koponya, miután kiásta a hetek óta halott Xavier holttestét, átültette annak halott agyát a saját fejére, hogy kinyerje a halott agyból a telepátiát. Majd, miután a mostani részekben már nem is látni, hogy hol fér el a fején vagy a koponyájában egy plusz halott agy - ami halott, nem tudom, említettem-e már - ő is meghal Magneto kezétől. De semmi gond, mert szinte azonnal újjászületik az Onslaugth nevű pszichikus alakkal egybeforrva, aki annak idején Xavier és Magneto szerelemgyereke volt. Csak ő még adott hozzá némi polipcsápot is, mert az milyen vagány. És ugyan pszichikus lény, de azért egyből alkot magának egy testet is, hadd legyen mit ütniük a hősöknek. Meg nyilván nem lehetne annyira komolyan venni ha csak egy testetlen hang alázná őket porig.
Na, ennél világosabban nem tudom kifejteni. Remélem, érthető. :badteeth:
zajrus:
Meg alapjáraton mooost a Koponya meghalt és izé... instant feltámadt? 0.o Ezt csak én nem értem?
Inner Circle:
Egyébként miért csak a rosszfiúkból lesz ilyen végtelen hatalmú izé, ha kinyírják őket? Mikor Xavier meghalt, belőle miért nem szabadult ki a nagy jósága és lett belőle olyan nagy hatalmú szuperlény, hogy onnantól kezdve minden Bosszúangyal leülhetett kávézni? :D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése