HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1577/1662) > >>

Punkológus:
persze regnar, nekem totál megfelelő, jó kis Cirkusz ez a Polgárháború és még Kenyér is van folyékony formában    A plebs elégedett... ja és cseszd meg

+++

Nézzetek el a DC kiadó képregényei topicba, totál érthető, hogy Rick Jones miért van Vasember pártján

Micho:

--- Idézet ---Ez a téma nagyom jó,mármint a Civil War,ha nem honosítatok belőle,akkor Lázadást szítok!!!      Muszály hogylegyen itt is 1-2 ez jellemezné,hogy ez 1 egy igazán jó képregényes oldal
--- Idézet vége ---
mi másképp is tudjuk jellemezni  sajnos azt kell mondanunk, hogy a bürokrácia ránk is hatással van, több okból kifolyólag sem honosíthatjuk a történeteket, ez a max, hogy eredetiben nézhetjük. (egyrészt túl friss a cím, másrészt a későbbi megjelenés miatt nem tehetjük meg...a Hihetetlen Pókember és a Rozsomák újságban évek kérdése, és megvehetjük magyarul ) kár szót vesztegetni rá, Rick, nem fog menni  

+++
viszont vannak frankó összefoglalóink   köszönet regnarnak  

regnar:

--- Idézet ---tényleg, a többi amazingról is írsz majd?
--- Idézet vége ---

Ha a népnek (maradjunk a témánál - Plebsnek   ) megfelel a stílusom, akkor szívesen írok róluk, ha meg nem, akkor jó szokás szerint elkergetnek (jobb esetben     )

Rick Jones:
Ez a téma nagyom jó,mármint a Civil War,ha nem honosítatok belőle,akkor Lázadást szítok!!!      Muszály hogylegyen itt is 1-2 ez jellemezné,hogy ez 1 egy igazán jó képregényes oldal,ezt még így mámoros állapotban is tudom.Mindenki örülne,ha lenne itt is pár történet,nemhiába beszélnek róla itt is annyit,érdemes lenne vele foglalkozni,úgy gondolom(gondolom nem csak én)!
Tisztelettel :BG-gm  

Micho:

--- Idézet ---Vasember győzelme esetén szintén Diktátorrá választanák-e és lemondana-e?
--- Idézet vége ---
az angyalok doksiból emléxem, hogy még védelmi miniszter is volt  szerintem hótbiztos, hogy fejébe száll(t) a hatalom, és annyira elvakultan hisz a regisztrációban, hogy biztos elmegy a végletekig  

tényleg, a többi amazingról is írsz majd? ezzel a Frontline-nal kicsit előrementem  de biztos hamar elolvasod őket és akkor beérjük a jelen fonalat. én esetleg írhatok majd a Civil War címről és a CW - Frontline-ról a jövőben. valaki más a többi címről esetleg?  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése