HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Micho:
--- Idézet ---De neeeem, ő már eleve ezt akarja, olyan eszközöket használ, amit csúf szupergonoszok szoktak bevettni céljuk eléréséért.
--- Idézet vége ---
kavarja a szart rendesen még a végén kiderül, hogy a valóságshowt is egy third-party-n keresztül a Stark vállalat pénzelte... najó, ez télleg durva lenne
Punkológus:
Hát ezaz, mert oké, azt megértem, hogy kisiskolások égett hullái közt gázolva feltámad a lelkiismerete és úgy dönt, hogy regisztrésön. De neeeem, ő már eleve ezt akarja, olyan eszközöket használ, amit csúf szupergonoszok szoktak bevettni céljuk eléréséért. És ha jól értelmezzem, akkor elötte még a bíróságon teszi az agyát, hogy nincs szükség regisztrációra, JMS melett az ő tüdejébe is beleejakulálhatnak az AIDS-es páviánok
Micho:
--- Idézet ---Nem tudom, hogy jól értelmezzem e, de a most "olvastam" az Amazing 532-t és ha jól értelmezem a dolgokat, akkor Tony bérelte fel a Titánium Embert.
--- Idézet vége ---
rohadtul úgy tűnik minden eszközt bevet... bár ha kicsit várt volna, a Stamfordi események nem kerültek volna egy fillérjébe se, és ezerszer hatásosabb
Punkológus:
Nem tudom, hogy jól értelmezzem e, de a most "olvastam" az Amazing 532-t és ha jól értelmezem a dolgokat, akkor Tony bérelte fel a Titánium Embert.
Ha így van, akkor tényleg a mocskos kurva anyját ennek a köcsögnek, ez tényleg elnök akar lenni, ha még sincs így akkor is
Micho:
--- Idézet ---Tudja valaki, hogy Jhonny Storm hol-mikor sérül meg?
--- Idézet vége ---
akármilyen hihetetlen, egy éjszakai mulató előtt civilek támadtak rá és megagyalták (konkrétan fejenbaszták egy sörösüveggel)
--- Idézet ---Gondolom nincs köze közvetlenül a CW-hez, de zavaró hogy az egyik F4 végén még semmi baja, a másikban meg azzal nyitnak, hogy kórházban van.
--- Idézet vége ---
hja, ez az átka a tie-in képregényeknek
regnar: nagyon köszi az élménybeszámolót, sokat dob a topikon
várjuk a többit
(akkor bevárlak az #532-vel és utána írok csak a CW #1-ről)
--- Idézet ---Razmeg mé' is nem fordítasz nekünk ?
--- Idézet vége ---
szerinted akkor ki a rák véleményezne ezentúl, he?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése