HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1575/1662) > >>

Micho:

--- Idézet ---De neeeem, ő már eleve ezt akarja,  olyan eszközöket használ, amit csúf szupergonoszok szoktak bevettni céljuk eléréséért.
--- Idézet vége ---
kavarja a szart rendesen    még a végén kiderül, hogy a valóságshowt is egy third-party-n keresztül a Stark vállalat pénzelte...    najó, ez télleg durva lenne  

Punkológus:
Hát ezaz, mert oké, azt megértem, hogy kisiskolások égett hullái közt gázolva feltámad a lelkiismerete és úgy dönt, hogy regisztrésön. De neeeem, ő már eleve ezt akarja,  olyan eszközöket használ, amit csúf szupergonoszok szoktak bevettni céljuk eléréséért. És ha jól értelmezzem, akkor elötte még a bíróságon teszi az agyát, hogy nincs szükség regisztrációra, JMS melett az ő tüdejébe is beleejakulálhatnak az AIDS-es páviánok

Micho:

--- Idézet ---Nem tudom, hogy jól értelmezzem e, de a most "olvastam" az Amazing 532-t és ha jól értelmezem a dolgokat, akkor Tony bérelte fel a Titánium Embert.
--- Idézet vége ---
rohadtul úgy tűnik    minden eszközt bevet... bár ha kicsit várt  volna, a Stamfordi események nem kerültek volna egy fillérjébe se, és ezerszer hatásosabb  

Punkológus:
Nem tudom, hogy jól értelmezzem e, de a most "olvastam" az Amazing 532-t és ha jól értelmezem a dolgokat, akkor Tony bérelte fel a Titánium Embert.
Ha így van, akkor tényleg a mocskos kurva anyját ennek a köcsögnek, ez tényleg elnök akar lenni, ha még sincs így akkor is

Micho:

--- Idézet ---Tudja valaki, hogy Jhonny Storm hol-mikor sérül meg?
--- Idézet vége ---
akármilyen hihetetlen, egy éjszakai mulató előtt civilek támadtak rá és megagyalták  (konkrétan fejenbaszták egy sörösüveggel)

--- Idézet ---Gondolom nincs köze közvetlenül a CW-hez, de zavaró hogy az egyik F4 végén még semmi baja, a másikban meg azzal nyitnak, hogy kórházban van.
--- Idézet vége ---

hja, ez az átka a tie-in képregényeknek  

regnar: nagyon köszi az élménybeszámolót, sokat dob a topikon  
várjuk a többit  
(akkor bevárlak az #532-vel és utána írok csak a CW #1-ről)

--- Idézet ---Razmeg mé' is nem fordítasz nekünk ?
--- Idézet vége ---

szerinted akkor ki a rák véleményezne ezentúl, he?  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése