HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1572/1662) > >>

Micho:

--- Idézet ---Az elnöknek. A tervezet előkészítőinek. A szupergonoszoknak, akik nevető harmadikként profitálnak a hősök balhéjából. A Marvel-nek amiért így keres rajtunk ezzel a húzással...
--- Idézet vége ---
hmm... a kis összeesküvő  
de van benne valami, meglátjuk. Tony télleg nagy konspirátor, hisz a halálát is eljátszotta.  

én úgy gondolom inkább, hogy a CW nem a twistre megy ki, hanem drámai végkifejletet ér. meglássuk  

Gorgonita:

--- Idézet ---hmm... najó,  de kinek állna az érdekében egy ilyen művelet,
--- Idézet vége ---
 Az elnöknek. A tervezet előkészítőinek. A szupergonoszoknak, akik nevető harmadikként profitálnak a hősök balhéjából. A Marvel-nek amiért így keres rajtunk ezzel a húzással...
 Én inkább jms-es csavarnak nevezném.

De az is lehet, hogy Tony-t átprogramozták mint Viz-t, amikor a nyugati parti partyt szervezte. A poén az, hogy tényleg nem tudni mi lesz a végkifejlet. Még akár az is lehet, hogy Ami kapi és Vasfej csak szerepet játaszanak, hogy ráébresszék a népeket a törvénytervezet elfogadhatatlanságára. Na jó ez utóbbit én se nagyon hiszem   .

De tény hogy Stark a rajzfilmben is elég meredeken kezelte társairt, pl a saját esküvőjét / lemondását, stb eljátszva, nem törődve az érte aggódó haverokkal, belé szerelmes lányokkal, stb.
 Szval elég nagy mahinátor az ürge. jms is elég nagy mahinátor. Szóval lehet hogy tényleg együtt mahinálnak. De akkor -szvsz- nem lőtték volna le ilyen korán a poént. Tipp: Szrtem nem Stark volt a páncélban.
 Meglátjuk.

Zerit:

--- Idézet ---a 4-ik számból kiderül ki az a fasz
--- Idézet vége ---
ettol fuggetlenul kovetelem, hogy MONDJON LE
hogy nez az ki, hogy felnott letere egy maszkban es egy sztrecsgatyaban flangal es azt hiszi, hogy ettol lesz faktor, hat nem... kerem szepen, a nepszeruseg es a kulsoseg meg nem minden

Micho:

--- Idézet ---ki a f@sz az az amrika kapitany vagy mi a csecs?
--- Idézet vége ---
most lebuktál, hogy nem olvasod a szaros Bosszúangyalok honosításait a HZs-n  a 4-ik számból kiderül ki az a fasz   meg van róla valami csoffadt dokumentáció is az egyik számban  

Zerit:

--- Idézet ---(te jössz, Punk  )
--- Idézet vége ---
akartam is kerdezni:
ki a f@sz az az amrika kapitany vagy mi a csecs?
gyere ki a hora, majd megnezzuk melyikunk a tokosebb, ki birja tovabb lesni a kriptont, vazze

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése