HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
KiD:
Titkos háború, mi? Tuti elcseszik...
Balakin:
--- Idézetet írta: Farek - 2014. Október 10., 15:42:20 ---
--- Idézetet írta: Inner Circle - 2014. Október 10., 15:19:46 ---Tehát egy megölt halott = élő Xavier :P
--- Idézet vége ---
Bár nem olvasom, de eddig úgy tudtam, hogy az egyenlő Walking Dead. Vagy esetleg Resident Evil. :badteeth: :hehe:
--- Idézet vége ---
Pedig jobban járnál a WD-el, mintha az UA-el fárasztanád magad hónapról hónapra :D
Farek:
--- Idézetet írta: Inner Circle - 2014. Október 10., 15:19:46 ---Tehát egy megölt halott = élő Xavier :P
--- Idézet vége ---
Bár nem olvasom, de eddig úgy tudtam, hogy az egyenlő Walking Dead. Vagy esetleg Resident Evil. :badteeth: :hehe:
Inner Circle:
--- Idézetet írta: Farek - 2014. Október 10., 13:45:05 ---
--- Idézetet írta: rolinev - 2014. Október 10., 13:35:36 ---Tehát azt mondod, hogy minimum duplán agyhalott az ötlet? :badteeth:
--- Idézet vége ---
Nagyjából :)
--- Idézet vége ---
Nem vagytok ti méltóak arra, hogy ilyen zseniális ötleteket pazaroljon rátok a Marvel. Ti még azt sem tudjátok, hogy a kettős tagadás egyenlő az állítással. Tehát egy megölt halott = élő Xavier :P
Inner Circle:
--- Idézetet írta: rolinev - 2014. Október 10., 10:20:44 ---Meg alapjáraton mooost a Koponya meghalt és izé... instant feltámadt? 0.o Ezt csak én nem értem?
--- Idézet vége ---
Tudod, vannak ilyen levakarhatatlan alakok, akiket ha kidobsz az ajtón, bemásznak az ablakon. Állítólag a Vörös Koponya régebben biztosítás- és valódibőrkabát-ügynök volt, mellékesen persze hiperteflon bevonatú edényeket és infra- meg gammsugárzásos gyógylámpákat is árult (mondjuk ez utóbbival a Hulkos affér után le kellett állnia), ekkor lett belőle ilyen gyémánt-fokozatú ügynök, aki mindenképpen elad neked valamit a nap végére :D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése