HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1570/1662) > >>

Punkológus:
kitudja, lehet focista a csaj. vagy már az elején kiszúrta Tony-t és utána végighorkantgatta a misét, hogy legyen elég slejm a köpetben  Az a jelenet szerintem baromi hatásosra van megcsinálva és a 14. oldalon amikor odaszól Tony-nak, akkor Stark pont olyan szögböl van rajzolva, hogy úgy tünjön: ő egy pofátlanlanul gazdag pofátlan bunkó (mikéneköcsög nézése van)

Zerit:

--- Idézet ---vkit kényszerítsünk boxer.gif én trass vagyok. meg leszarom, úgyis értem mf2.gif
--- Idézet vége ---

engem meg baromira nemerdekel
bar hozzateszem, hogy tolem aztan elfer

Micho:

--- Idézet ---Nézd meg a 11. oldal alján a Csoda Lány lábát. Ott a térdhajlatot kinek kell megrajzolnia? Mert a láb körvonalai visszont elég trék lettek
--- Idézet vége ---
azt szerintem a kihúzó baszta el  nem ott járt az esze, hanem a lába közt  

nekem a 15. oldalon a csula tetszik    mondjuk olyan, mintha egy makaróni lenne a szájában, de hát hogyan lehet ezt egy állóképen megrajzolni másképp   (mert ez egy focista-csula, olyan tömör, nem olyan amilyet mi köpünk   )

--- Idézet ---Valami lázadó underground arc jól honosíthatná nekünk ezt
--- Idézet vége ---

vkit kényszerítsünk   én trass vagyok. meg leszarom, úgyis értem  

Punkológus:
Feldugom... most, hogy a lovak elvonultak  

Nézd meg a 11. oldal alján a Csoda Lány lábát. Ott a térdhajlatot kinek kell megrajzolnia? Mert a láb körvonalai visszont elég trék lettek

Szuperhős-realista, ez de szar szó (csak azért mondom, hogy ne örülj  , egyébként meg találó és tetszik)

Gabe:
Én azt mondom érdemes lenne honosítani. Persze csak a saját önző érdekeim mondatják velem ezt       . Mert kurvára szar érzés hogy el vagyok zárva tőle   )

Oké tudom én vagyok a fasz, miért nem tudok angolul meg minden, de nekem akkor is kell  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése