HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1568/1662) > >>

Punkológus:
azok a vádlik koszosak, bezzeg a combok, az embernek csak úgy csúszik egyre feljebb a szeme és mindig nagyot csalódik, hogy nem lehet belátni a szoknya alá  

+++

A Boszzú Angyalai: Illuminátus-ban miröl van szó? Nem az egész történet érdekel, csak az, hogy ezzek most összegyűltek dönteni a világról vagy mi a fene.

(Illuminátusok, bah, az író biztos Dan Brown-t olvas)

Micho:

--- Idézet ---itt a szinező az igazi zseni. A 19. oldalon lehet nagyon jól látni.
--- Idézet vége ---
meg az ominózus 11. oldali lábak se semmik... mármint a vádli, ebből a szempontból

F4-et meg télleg mindig szerette a nép... szerintem pont erre hajaztak, hogy azt higgyük, na most már télleg kiborult a bili  

Punkológus:

--- Idézet ---nem, tudom már. túl köcccsög
--- Idézet vége ---
Ja, meg alapjáraton se így néz ki JJJ. Agreszívabb és "tömörebb" szokott lenni.

Tudom már miért olyan baszot jó a rajz, mert az anyagok fényvisszaverése baromi jól meg van csinálva, itt a szinező az igazi zseni. A 19. oldalon lehet nagyon jól látni.

+++

kemény az Laser Klubos jelenet. Azért ha már az F4-et lincselik, akkor ott már lehet népharag

Gabe:
Tulajdonképpen most tünt fel kb. negyed órája, mikor néztem ki van itt, gondoltam egy vetődéssel meglesz  

Mellesleg a másik számláló meg a héten eléri a 400.000-t   , azért az már nem rossz  

Micho:

--- Idézet ---"mi kinéne köcsög" nézés???
--- Idézet vége ---
köcsög oszt jóvan  

--- Idézet ---JJJ viszont nem lett jól ábrázolva
--- Idézet vége ---

túl szuperhős vagy túl realista?  nem, tudom már. túl köcccsög  

--- Idézet ---IGEN! enyém a 10.000. hozzászólás a kurvaélatbe!!!
--- Idézet vége ---

a kis haszon-számláló-leső    egy hónapja nem gondoltad volna, mi?  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése