HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1562/1662) > >>

Scarf:
A kibaszott kurva, büdös szarfaszú anyját, hogy szopná ki  a kefírt a sündisznó valagából az a kis, unatkozó buzeráns, török kibaszott seggdugasz akinek nincsen annál kibaszott jobb dolga, hogy csinálna valami értelemeset, ahelyett, hoyg egyi lyen honlapot feltör a kibaszott számítógépének kibaszott programjával, menjen a jó büdös faszba az ilyen szarfaszú, pöcs, le kéne tépni a fejét és belefosni a kibaszott nyakába, a büdös agyonszopott, széjjelbaszott fülén kéne kitépni az öszkösödő rothadt beleit az iylennek!!!  

Micho:

--- Idézet ---Ugyan Micho, mit szerénykedsz? Megy ez az összefoglalósdi neked is.
--- Idézet vége ---

--- Idézet ---Egybként jó ez az összefoglalósdi. Nem kellene csak a CW-re korlátozni.
--- Idézet vége ---

ez az! be kéne szüntetni a szaros honosításokat és csak beszéljünk róla  így télleg sokkal többen kapcsolódnak be, úgy vettem észre  

--- Idézet ---Speedball = Ágyúgolyó ???
--- Idézet vége ---

nem. ő a Póklány hasábjain Villámgolyó néven volt. Egy szeleburdi szuperhős ifjonc, kicsit komolytalan, de helyén van a szíve  a Póklányban pedig mint "nagy kőkori hős" szerepben tetszeleg

szerk:
OFF:

keményen meghekkelték a ComiX Artot a kurva életbe!!    
a zene az jó alatta

Nitro:
Kicsit más téma:
Valaki meghekkelte a testvéroldalatokat. Nem tudom, hogy még mindig úgy van-e, de amikor írtam, még úgy volt.    

Gorgonita:
Ugyan Micho, mit szerénykedsz? Megy ez az összefoglalósdi neked is.

Megmutassam, hogy kell rövid összefoglalót írni?

Wolwerine Nitro után megy, de mivel egyik öngyógyulő a másik meg önrobbantó egyik sem bír a másikkal egy füzet alatt.  

Nna így kell rövidet írni.    

Egybként jó ez az összefoglalósdi. Nem kellene csak a CW-re korlátozni.  

Speedball = Ágyúgolyó ???  

Micho:

--- Idézet ---Köszi Micho, ezt elolvastam, de mivel angolul nem nagyon tudok nem mindent értettem. Köszike. speedball nem halhatott meg, mert a póklány egyik számában feltünik.
--- Idézet vége ---
szívesen    azért azt ne felejtsd el, hogy a Póklány egy alternatív jövő   onnantól kezdve, hogy May életben maradt, minden esemény más irányt vehetett a történetekben
Tényleg, érdekes kérdést vet fel, hogy Pókfej ugyanúgy ledobta volna az álarcát, ha van gyereke? kockára tette volna az életét? egyáltalán vállalt volna ekkora felelősséget?  

+++
Speedball életben maradt, ebben igazad van    (legfrissebb hírek szerint, csak ő  (lásd CW - Frontline #2)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése