HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
kihaeennem:
--- Idézet ---Speedball = Ágyúgolyó ???
--- Idézet vége ---
Ágyúgolyó mintha már lenne, de lehet, nem jól tudom. Mintha X-Man lett volna, Sam Guthrie (delehethogynemígykellírni,csak lusta vagyok utánanézni ), alias Cannonball.
Civil War.
Hát olvasom, és nagyon tetszik. Persze ezzel a Marvel megásta a saját sírját. Pókember maszk nélkül nem fogja sokáig húzni. Én a Civil War végére szépen méltóságteljesen eltetetném láb alól, hadd haljon meg mártírként, ha csak ennyi esze van. Ugyanerre a sorsra juttatnám Amerika Kapitányt is, de csak azért, mert nem bírom. Ja, meg hulljon Vasember is, aki egy mocskos náci.
Reed is bekaphatja.
És hogy miért?
A szuperhősök mindig is a törvény felett álltal, ez tény. De amelyik beáll a kormány csicskájának, az jó nagy barom, és eladja magát. Ugyan azt akarják velük csináltatni, mint Rachel Summers-el, a saját fajtájának a hóhéraivá tennék őket. Mocskos szemét rohadt amerikai kormány elmehet a kibaszott demokráciájával a halál faszára!
Nem kellenek megzabolázott szuperhősök, önbíráskodjanak nyugodtan!Ezért szeretjük őket! Nincs igazam?
Ez a sztori tényleg levett a lábamról. Megosztja a közvéleményt, és nagyon okosan van megírva. Csak aztán el ne rontsák!
Ez után a Marvel univerzum már nem lesz a régi.
Troll:
5 év múlva.
Archant:
Akkor az időment meg minket ,ja és látom,hogy kivan irva a Civil War mellé,hogy söröző.Hát mikor kaphatnám meg a söröm?
Troll:
Annyira elmaradottak vagyunk (html), hogy erre már nincs módszerük.
Micho:
jól mondod
+++
jaj, ugye a HZs-t nem fogják? múltkor már a fórumon próbálkoztak
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése