HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Micho:
--- Idézet ---Gondoljunk csak bele bármelyik - még a legnyomoroncabb szupergonosz, vagy vasárnapi-zsebes gondolataiba. Pókember feje trófeának, vagy elrabolni a családtagját, mert úgyis biztosan sok pénze van, vagy majd szerez.
--- Idézet vége ---
na ez az! most akkor vagy mindig el lesznek rabolva a barátai, szerettei, vagy pedig sosem, mert csúcsbiztonságban lesznek (jah, mielőtt vki megkérdezi, mikor folytatódik, illetve fejeződik be ahogy vége a GVH-nak) szóval mindkét szitu unalmas lenne egy idő után. azt majd jó lesz látni, Peter tágabb köre (régi barátok, tanítványai stb) hogy viszonyulnak a szuperhősi minőségéhez... ez egy nagyonis jó magánéleti bonyodalom, ami regnart is éltetni fogja, de ez nem viheti el a hátán az egészet.
kihaeennem:
--- Idézet ---Szerintem Pókit ez emelte ki a többi szuperhős közül, legalábbis számomra.
--- Idézet vége ---
Nem csak számodra, számomra is!
Sajnos a sorozatoknak megvan az a hátánya, hogy nyújtják, mint a rétestésztát, amíg a végén már ehetetlen lesz! Mert nem tudják befejezni. Illetve ez ügyben nem is akarják. Megértem ám Őket is, valamiből meg kell élni!
Tény, hogy vannak tehetséges írók, és sok sikert kívánok nekik, hogy ezt rendbehozzák. Küldkük már el Pókit nyugdíjba! Úgyis sokat szenvedett!
regnar:
Én igazából arra leszek kíváncsi, hogy mi lesz Peter magánéletével. A pókember képregények egyik nagy varázsa - és magának a karakternek is - az volt, hogy igen bőséges és fordulatos magánélete volt, amely megjelent a képregény oldalain, befolyásolta szuperhősi tevékenységét és szuperhőssége is befolyásolta magánéletét.
Most sikerült a kettőt összemosni. Az tény, hogy az emberek jórészét nem érdekli a dolog, de ahogy lenni szokott szerintem a tömeghisztéria valahogy mindenkit megérint. És azzal, hogy kiemelik a karaktert a hétköznapokból, mert most már nem maradhat benne, hiszen nem mehet el May nénivel a Wall Markt-ba vásárolni, mert mindig lesz egy őrült... Nem mehet az utcára, mert mindig lesz egy őrült, és nagyon nehéz lesz megvédeni a barátait. Sőt ahogy én látom lehetetlen megvédeni őket ilyen helyzetben. Gondoljunk csak bele bármelyik - még a legnyomoroncabb szupergonosz, vagy vasárnapi-zsebes gondolataiba. Pókember feje trófeának, vagy elrabolni a családtagját, mert úgyis biztosan sok pénze van, vagy majd szerez. Megpróbálni megzsarolni, irányítani most már gyerekjáték lesz.
Viszont ha a Marvel úgy dönt, hogy elsiklik ezek felett, akkor szerintem rossz döntést hoz, viszont én sajnálom már azt is, hogy elveszítjük a magánéleti szál jelentős részét. Szerintem Pókit ez emelte ki a többi szuperhős közül, legalábbis számomra.
Micho:
--- Idézet ---Hát akkor ...visszamegy az F4 az időben, úgyis szokásuk (remélem őket már csíped Micho)
--- Idézet vége ---
hogy csípne meg egy radioaktív kacsacsőrűemlős
persze amúgy, ez mind rendben lenne, de oltári nagy pofátlanságnak tartanám, ha ezt az egészet visszacsinálnák (pedig muszáj lesz nekik). egy ilyen jelentőségű eseményt elbagatelizálni... ahogy kihaeennem is írta lentebb, egy sux Dallas effektussal... áhh
az a vicces, hogyha totál biztos lennék benne, hogy megnemtörténtté teszik, akkor leszarnám az egész CW-t, nem pazarolnám rá az időm.
(szerencse pénzbe nem kerül )
mert mi értelme van végigizgulni hónapokon át egy történetet, meg spekulálni előre, hogy vajh mi lesz majd utána... ha eccer csak Tony kilép Peter zuhanya alól és azt mondja, "szia, alko...hol?"
szóval ha már Marvelék meglépték ezt a hatalmas ziccert akkor elvárom, hogy ehhez is tartsák magukat és valóságmódosítás nélkül próbáljanak meg kikecmeregni a szarból.
kihaeennem:
--- Idézet ---Hát akkor ...visszamegy az F4 az időben, úgyis szokásuk (remélem őket már csíped Micho) egy 6 részesben (hamár lúd, legyen kövér )...megfékezik a Nitro-t, megmentik Sue-t hamár arrajárnak ,elkenik a száját Kangnak, és más időélősködőknek, titokban megfogadják előre VB-t, hogy Reed finanszírozni tudja a Interplanetáris Galactus és más NagyonRosszfiú Elhesegető KéziKészülékét... + elterjesztik , hogy Tony Stark Rasszista, Mutánsbarát, alkesz (ja ez még igaz is )utálja a kutyákat, a macskákat, a gyerekeket, a kövéreket, pedofil, az orrában turkál, szeret buszon szellenteni, és csalja az adót...hogy ne érje meg neki a nagy leleplezősdit eljátszani
--- Idézet vége ---
Nem érének el azzal semmit, ha megállítanák Nitro-t, mert a regisztrációs törvény már előtte is téma volt. Ráadásul Stark már akkor is támogatta volna.
Ha már felvállalták ezt a döntést, akkor vigyék is véghez, ha bele is buknak!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése