HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1554/1662) > >>

Gabe:

--- Idézet ---már bárkinek varrnak filmes Pókember ruhát   
vegyél Pókember göncöt
csak ezer dollár
--- Idézet vége ---
Peter Perker majd hívatkozhat arra, hogy ő is csak a neten vette a cuccot, hogy bevédje a valódi Pókembert. A Civil Warban bárki beöltözhet bárkinek, és azt mondhatja magáról hogy ő a valódi xy. Még csak egy vizsgálatot sem tartanak, csak szépen beveszik a dolgot... Amerika még a képregényben sem az IQ túltengésesek hazája    

Mindegy, én azt vallom hogy ha nem vizsgálják ki akkor simán kijöhet a dologból, végülis azt mond amit akar. (főleg hogy nem is az új ruhában leplezte le magát---->majd azt mondja hogy kiguberálta a régit a valódi Pókember kukájából   )

Micho:

--- Idézet ---kabd be te, bebebe, DeFalco-nak igaza van. Én DeFalco-val vagyok
--- Idézet vége ---
rohadt bálványimádó!!  

--- Idézet ---Nyilvánvalóan nem DeFalco írná tovább akkor a Póklányt.
--- Idézet vége ---

de az már nem is lenne A Póklány. DeFalco írásaiban van minden, amit Póklányt azzá teszik, amiért oly kedves az ember szívéhez. más íróval (pláne kiszakítva az MC2-ből) elképzelhetetlennek tartom, illetve mint mondtam, az egy Póklány lenne, lehetne jó, hardcore, drámai, de nem a limonádés    

kabbbe  

ja, poén:

már bárkinek varrnak filmes Pókember ruhát  

vegyél Pókember göncöt

csak ezer dollár     és még a szemlencsén se lehet jól kilátni   viszont már van szimbiótában is  

valahogy úgy érzem, a kidolgozott sörhasamon felcsúszna az embléma  

Punkológus:
 kabd be te, bebebe, DeFalco-nak igaza van. Én DeFalco-val vagyok  

Nyilvánvalóan nem DeFalco írná tovább akkor a Póklányt. Azért érdekes lenne ha a Póklány átjönne + még egykét karakter. Darkdevil, öreg Kaine. Érdekes lenne a kis May szemszögéböl, ő úgy élné meg, mintha egy apokaliptikus időbe kerülne

Micho:

--- Idézet ---nem lehet e, hogy olyan Végtelen Világok Krízise módszerrel a népszerübb karaktereket átmentik a 616-ba?
--- Idézet vége ---
mármint úgy érted, hogy pl. Póklány átjön a 616-ba ha elbukik a planétája? hát nem tom...  mit kezdenének itt vele? az MC2 univerzum ugye elég "limonádé" volt, legalábbis ahhoz képest, amihez az utóbbi időben itt hozzá vagyunk szokva.
Tom DeFalco bácsi meg leragadt a "boldog békeidőkben", és olyan hangulatban írta a sztorikat  mindenesetre érdekes lenne, de hogy állandó szereplője legyen a 616-nak, azt nem tartom valószínűnek. apropó Tom bátyánk: egy ilyen neki tulajdonított kirohanást találtam tőle, feltehetőleg a CW kapcsán:

"A képregényrajongók gyáva, bálványimádó banda. Változást követelnek, ugyanakkor ha változik valami, hajlamosak a negatív hozzáállásra."

szerintem kapja be  

--- Idézet ---Én egy Exileses rendrakásnak inkább örülnék, mintha megint előugrana Wanda kislányosan vihogva, tapsikolva és azt skandálva, Hogy "Megint beszoptátok! Megint beszoptátok!"
--- Idézet vége ---

najó  de csak Wanda helyett  

--- Idézet ---Nem lehet, hogy a Polgárháború célja, hogy véglegesen kettéossza a szuperhős társadalmat?
--- Idézet vége ---

jogos, de az egyetlen kérdés, hogy meddig tart a "végleg"  

Punkológus:
Szerintem Emberek kontra Nonhumánok (nekem ez a megnevezés tetszik) lesz belőle. De láttam olyat is, hogy az MC2-es Univerzumot is szétverik eközben és beugrott, hogy nem lehet e, hogy olyan Végtelen Világok Krízise módszerrel a népszerübb karaktereket átmentik a 616-ba?

Én egy Exileses rendrakásnak inkább örülnék, mintha megint előugrana Wanda kislányosan vihogva, tapsikolva és azt skandálva, Hogy "Megint beszoptátok! Megint beszoptátok!"

Pókembernél egyszer akartak nagytakaritást csinálni, majdnem csődbe ment a Marvel  Azt meg nem értem, hogy a Marvel miért nem csinált olyan nagy hacacárét Póki halálából, mint anno a DC csinált Supermanéböl

Nem lehet, hogy a Polgárháború célja, hogy véglegesen kettéossza a szuperhős társadalmat?

Egyébként még mindig a Civil War 1-nél vagyok leragadva. A 20. oldalon nézzétek meg Rozsi fejét. Engem a sityakja a régi rövidfülü Batman maszkra emlékeztet

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése