HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Pádi:
Thunderbolts #103
Szóval kedves zémó báró és csapata éppen egy homokember képességű nő leamortizálásán van túl amikoris hivatalosan meghívja őket a regisztráció patrióta Stark egy találkozóra. Némi összezördülés után Stark felvázolja a helyzetet hogy ők bár harcolnak a szupergonoszok ellen de emellett háborúznak, a főszemetek emiatt nincsenek visszafogva tehát kéne egy fejvadász csapat aki elejét veszi a dolgoknak, ekkor jön a képbe a Tbolts.
A soronkövetkező akció m.a.t.c.h. IV előző három pajzsának tulajdonosainak deaktiválása azaz szétszedni a rohadékokat ahogyan csak lehet ezt követően némi pihenés evés ivás és a többi.
Valamint zémó felfedi legújabb tervét Songbird elött, a befogott főtetveket eleltaja és az álmaikban győzi meg őket hogy álljanak át a jó oldalra így alapítva meg a Thunderbolts féle sereget.
Micho:
--- Idézet ---Ami kihagyhatatlan az a Thunderbolts #103 nagyokat fogtok nézni a végén abban teljesne biztos vagyok.
--- Idézet vége ---
akkor kérünk egy precíz összefoglalót róla
Pádi:
Na hát elolvastam edig az összes címet ha valakinek kérdése van vállalom a válaszolgatást.
Az F4-nél volt annyi tévedés hogy nem a regisztráció melett tüntetnek hanem ellene.
A feka csávó arról magyaráz hogy minden egyes helynek megvan a hőse akit tisztelnek szeretnek a helyiek és védik őket ezért.
Ami kihagyhatatlan az a Thunderbolts #103 nagyokat fogtok nézni a végén abban teljesne biztos vagyok.
Micho:
--- Idézet ---Amugy melyik számban van az ahol Thor pörölyét probálják emelgetni?
--- Idézet vége ---
Fáti az #537-ben... a többiek, és a rejtélyes idegen az #538 végén
--- Idézet ---Nem lehetne msot elkezdenia honosítását? Nem:(
--- Idézet vége ---
nem
--- Idézet ---asszem kíbirom azt az egy évet.
--- Idézet vége ---
ok de attól tartok akkor se itt kell majd keresned
nickfury:
Ezüst Utazó a király!! Amugy melyik számban van az ahol Thor pörölyét probálják emelgetni? Nitro és logan csatájára kíváncsi vagyok.Nem lehetne msot elkezdenia honosítását? Nem:( Jó asszem kíbirom azt az egy évet.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése