HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1546/1662) > >>

TOM1:
Punkológus és Nitro válasza összecseng, tehát lehet benne valami  Néhányat én is megpróbálok megválaszolni,a magam módján.

--- Idézet ---Mi az a spéci ruci a Pókin? Honnan van neki? És azok a csápok a hátán komolyak? Mit tudnak?
--- Idézet vége ---
Valóban Péter Parkőr becsicskult és ezért kapott egy kis ajándékot a főnöktől. Afféle ruhautalvány  Azok a csápok a hátán komolyak, már nem egyszer próbálták a történelemben nyolcvégtagúvá tenni, voltak már különböző módosulásai,de talán ez lesz a legtartósabb. Az már más lapra tartozik,hogy nevetségesen néz ki tőle, meg hogy elveszti az eredeti stájlt, azt az "otthon fércelem őssze" meg "túlsok hipótól kifehéredett" ruhát, amit nagyon szerettem,mert közemberré tette Petit. A csápok kábé olyanok mint Oktopuszé, gondolatvezérlésű, eddig ami extrát láttam belőle, az hogy kamerák vannak a végükön és Peti szeme elé vetítik a képet.

--- Idézet ---Na és a Civil War? Hogyan üt ki a balhé? Ki kivel van? Mármint ha jól sejtem, két tábor van. Melyikbe milyen arcok vannak? Komolyan nem bírnak már gonoszokat kitalálni és ezért van az egész, vagy itt valami űberroszfiú mozgatja a szálakat? Pl. valami gonosz szenátor, aki adót is csal. Vagy ez majd kiderül?
--- Idézet vége ---
Alapvetően egy Nitro nevű bűnöző miatt robban ki az egész. Szó szerint kirobban, ugyanis felrobbant egy iskolát,benne 200 gyerekkel.(ja és kinyír egy szupercsapatot) Ez a nem túl baráti tett lesz az elindítója a dolgoknak. A feltételek már adottak voltak, a törvénytervezet már készen állt, mindenki sejtette hogy megtörténik, de ez volt az utolsó csepp. Ki kivel van? Ajánlom a téma 10oldalának tetején található hozzászólást. És igen,már itt is sokan találgatjuk,hogy vajon valami kormányzati pacák állhat a dolgok mögött.

--- Idézet ---Tud valaki valamit az Illuminati nevű csoportról? mikor alakultak? Titokban nyomják? Mit csinálnak? Asszem Reed van benne, a Namor-fiú, Valami Black Bolt(őt sem tudom ki), meg Strange, meg Iron Man, meg ha kihagytam valakit, akkor azt is írjátok le, thx.
--- Idézet vége ---
Itt magamat tudnám ajánlani  a negyedik oldal 2/3ától a 4/5-éig tartó kisebb szösszenetem az Illuminatiról szól  

--- Idézet ---+1: Ki az a sárkányos pofa? Sárga-fekete ruci, nagy felálló gallér, sárkánytetkó, fejkendő+kung-fu lelkület.
--- Idézet vége ---
Hát ez így elsőre Vasököl lesz,de ő inkább srága-zöld ruhában nyomja. Elég régi szereplő, a Bajnokkal együtt alapították a Bérhősöket. Egy igazi kung-fus.

--- Idézet ---Egyébként ti honnan szeditek az infokat mweg a képregényeket, ha tudnám, hogy hol vannak újak, nem kérdeznék ennyit, ezért is kösz, ha adtok egy tippet ezen a téren.
--- Idézet vége ---
Én a személyekre vonatkozó infókat innen és innen, ha van olyan igen új képregény ami annyira érdekel, akkor a DC-t használom, nagyon ritkán. Mondanám,hogy feltöltöm neked valahová a Civil Waros részeket,de nincs rá szükség,mert ha visszalapozol a 7. oldaltól Micho elkezdte leközölni a linkeket, amikkel le lehet tölteni mindet. Amúgy tudom még ajánlani ezt és ezt az oldalt.
Ja és éljenek a Sörszemek!

Punkológus:
x címekben én nem igazán vagyok otthon, szóval gőzöm sincs, hogy kinek vették el az erejét meg kinek nem. A 198 ha jól tudom arról szól, hogy a megmaradt mutánsokat el kell dugni és vigyázni kell rájuk, mert jön a csúnya népharag és ilyenek. Az Őrök vigyáznak rájuk, bár most nem csak egyszerü robotok,mert ha jól tudom, akkor ül bennük egy ember is. Na ez az egész vigyázós szövegtöl,  kurvára egy koncentrációs tábor kép idéződik fel bennem. De ebben a témában nem vagyok illetékes

Kemények lehetnek ezzek a sörszemek  

+++

Erre most akadtam és kurva jó  

/bűnözők beszélgetnek lazán egy raktár kipakolása közben/ - Egy szobában vagy Sadam Husseinnel, Bin Ladennel és Amerika Kapitánnyal... van a kezedben egy pisztoly, de csak két golyó van benne. Mit csinálsz? - Heh. Belelövök kétszer a Kapitányba, hogy biztos legyek benne, hogy kinyúlik!

Nitro:
Decimation SPOILER:
Hát fontos arcokat nem sokat írtak ki. Igazából a kisebb nevűek körében történt ez a képességvesztés, ahogy az várható volt. A nagyobb nevek közül most hirtelen csak Polaris ugrik be.
A Robot Őrökben most emberek ülnek, akik az Office of National Emergency emberei, azaz az O.N.E., ebből jön a Sentinel Squad O.N.E. is. Azért jöttek létre, hogy megvédjék a megmaradt mutánsokat. Az más kérdés, hogy ezt úgy gondolták megvalósítani, hogy mindet a Xavier birtokra terelik és onnan nem engedik ki. Ennek folyományaképpen eléggé börtön hangulata van az egésznek, ami az X-Men : The 198 sorozatban olvasható. Arról a 198 mutánsról szól, akiknek megmaradtak a képességeik. Érdekes olvasmány, tele konfliktussal, aki teheti, annak azt javaslom, hogy olvassa el.  
SPOILER vége.

admiralilles:
Hát ez kibeba**ott jó. Így képzeltem el et a válaszolgatós dolgot, csak így tovább, köszi Punkológus.
A 198-ról megfeletkeztem. Róluk szól a 198? Mik történnek itt? Az erőelvesztés miatt milyen fontosabb arcokat írtak ki a sorozatokból?
És mi van az őrszemekkel? Most megint felbukkantak. Meg van valami squad One, ott i sőrszemek küldik asszem. Ez hogy, és miért?

Punkológus:
Jó reggelt, jó reggelt. Nekem fáj legjobban, de már megint másnapos vagyok    Pedig épp csak kilábaltam az előzőből. De hát ugye ezek a csúf barátoknak nevezett lények, akik hajlandók akkár 3 órán át is győzködni az embert, hogy "gyere ki, csak iszunk egy kicsit, beszélgetős - iszogatós buli, ne légy puha pöcsű" Aztán a nagy lófaszt!!! Az ember 5 óra múlva meg azt veszi észre, hogy a fele társaság okádik, egy haver felváltva bömbölteti az exploitedet, meg valami szemét hatecore náci zenét. Én meg 2 emberrel üvöltve habzószájjal vitatkozok azzon, hogy az amerika nép felelős e a kormánya által elkövetett bűnökért. Beszélgetős buli, a gecibe mi... csak tudnám ezzel a szöveggel miért lehet mindig engem kirobbantani othonról.
--- Idézet ---Szal mi történik a House of M-ben?
--- Idézet vége ---
Skarlát Boszinak elkattant az agya és az egész valóságot megregulázta. Kábé úgy, hogy mindenki boldog legyen, pl. fogadják el a mutánsokat, Pókember Gwen Stacy-vel házas stb stb. Magneto a főmufti ( ez a Wanda aztán tudja, hogy, mit jelent a protekció  ) Aztán persze ez nem működött. Lettek nagy bajok és a végén fogták és eltünteték a mutáns erőket. Csak 198 mutáns tartotta meg az erejét, bár azóta pár már visszaszerezte így vagy úgy. Rozsomák meg emlékszik mindenre  A Son of M Higanyszálról szól, a Föld leggyorsabb emberéröl, aki már nem a leggyorsabb. Elrongyol a nonhumánokhoz segítségért, hisz innen onnan vannak ott is neki rokonai. Visszaszerzi a képességét, annyira, de annyira, hogy már az időbe is tud utazni visszafelé. Én legalábbis valami ilyesmiröl tudok, bár nem olvastam
--- Idézet ---Mi az a spéci ruci a Pókin? Honnan van neki? És azok a csápok a hátán komolyak? Mit tudnak?
--- Idézet vége ---
A kettécseszett Vasember dobta neki össze, ki engesztelés az miatt, hogy Peter tulajdnképpen a csicskása csak ezt nem veszi észre. Bár az a gondolat is felvetődött, hogy van benne valahol egy bomba is, meglepinek.
--- Idézet ---Mi az a Planet Hulk? Hogy került oda az az oktondi? És mit is csinál ott?
--- Idézet vége ---
A köcsög Vasember úgy döntött, hogy örökre leszámol a Hulk problémával, ezért átcseszték a fejét és becsalták egy csillagkapuba, ami kidobta volna egy lakatlan bolygón. Helyette a gladiátorviadalos bolygóra került és ott Hulk Zúz. (De úgy is visszajön és nem hiszem, hogy bárkinek is megfogja köszönni azt a kedvességet, hogy kikúrták az űrbe)
--- Idézet ---Tud valaki valamit az Illuminati nevű csoportról? mikor alakultak? Titokban nyomják? Mit csinálnak?
--- Idézet vége ---
A Kree-Skrull Háború és Krakoa incidens között alakult banda. Reed Richards, Xavier, Namor, Vasember, Fekete Párduc, Dr.Strange, Fekete Villám aki a nonhumánok uralkodója. Ők a szuperhősök krémje és ők próbálják eldönteni, hogy mit kéne csinálni. Jó sokat tárgyalnak, kivéve Fekete Villám, aki "néma" és csak szavazz mint az őrült. 3 találkozót mutatnak meg nekünk. 1. Vas felveti, hogy összekéne dobni egy nagyobb szuperhős szervezetett 2. dobjuk ki Hulkot a bolygóról. 3.regisztráljuk a szuperhősöket. Namor testesíti meg a történetben a totális ellenzék fogalmát és én most nagyon megszerettem benne. Folyamatosan hülyézi a többieket, főleg Vast és alá is támasztja, hogy nem normálisak. Védi Hulkot és nem akar közösködni senkivel. Majd eljutt arra az álláspontra, hogy dögöljön meg minden mocskos szárazföldi ő cuccol vissza Atlantiszra.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése