HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1537/1662) > >>

Micho:

--- Idézet ---Csak házibuliba, kocsmába nem
--- Idézet vége ---
faszt nem, csak olyan büdös részeg voltál, hogy nem emléxel rá    
na most kicsit elvonulok, asszem ma már nem sokat tudok érdemben hozzátenni a
CW-hez  (meg meccs is lesz ugyebár)

+++
az én nevem onnan ered, hogy mindig azt mondták,

oh, ciMbora hívjál már meg egy sörre .  ezt meguntam és megfordítottam

(ez mégszarabb volt, Punk...)  

regnar:
Ültem és szólt a TV is. Azon agyaltam, hogy mi legyen a nickem. Semmi nem jutott eszembe, ekkor valamelyik adón elkezdték a Walker Texas Rangert és akkormár miért ne. Először Ranger akartam lenni,azt mindenre rá lehet húzni, de valami különleges, úgy értem értelem nélkülit, de könyen kiejthetőt akartam, és szerettem volna ami jól hangzik, ezért megfordítottam (tehát a fórumon esetleg fellelhető sátánistáknak csalódnia kell, és ne írjanak PM-et, hogy mikor lesz a következő áldozás, mert nem azért van fordítva   )

Punkológus:

--- Idézet ---(A lényeg, hogy olvasd visszafele és asszociálj  )
--- Idézet vége ---

tétenétröt űrezszsope mekcin ttetelüzs nodóm vítiutni metteenebbellef nabáré sirroN kcuhC a ynoziB

Így gondoltad azt a visszafelé olvasást?  Na ez volt szar poén

--- Idézet ---azt ne mondd, hogy te még egyszerse sírtál egy rohadt krimóban
--- Idézet vége ---
Csak házibuliba, kocsmába nem

Gorgonita:
Áááá! Ez fájt. És erre pont én nem jöttem rá, aki a GYU-ban, és a B5-ben is a regnarokat bírom a legjobban.   A múltkor is itt Chuk Norrisoztam   ...ááá ez kész.  

De szavamat ne feledjem, miért is írtad fordítva?  Gyanús, roppant gyanús.

regnar:
(Enyhén körző karmozdulatokat téve, nyugodt hangon): Gorgonita, Te nem akarod rámállítani JJJ-t. Te nem engem keresel.

Bizony a Chuck Norris érában fellebbentettem intuitív módon született nickem eposzszerű történetét   (A lényeg, hogy olvasd visszafele és asszociálj   )

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése