HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1521/1662) > >>

Gabe:

--- Idézet ---maximum Sal Buscema tudná csak tartani az időpontokat, ő meg általában csúnyán rajzol
--- Idézet vége ---
De egy ilyen volumenű projecthez miértnem gyűjtik be a nagyokat?
Mondjuk: Turnert, meg McFarlane-t (   csak álmodozom) jó más kiadó, meg fújnak egymásra, de a Marvel helyében nem spórolnék, mert mindennek megvan az ára... (oké, Turner pláne nem tudná tartani a határídőt, de minden pénzt megérne)

Mielőtt valaki totál hülyének nézne; közlöm hogy csak ábrándozom.

Azt nem tudom hogy az X-factort ki rajzolta, de én nagyon gyorsan kirúgnám az tuti, meg azt is aki kiengedte a nyomdából  

Punkológus:
ezt a mazsit mintha már láttam volna valahol, nem?

Micho:
vazze Punk, most esik le, hogy télleg ez a civil neve, azt hittem, csak te marhulsz   (illetve a keresztnevét elírtad, mert igazából Blackagar Boltagon . szóval volt köze félúton az agártenyészethez is  . van egy tippem. csak nem az egyik agár harapta le a tökeit?   és mivel olyan sipítozós vékony hangja lett, szégyell megszólalni  

mára az utolsó Mazsi:

ez nem CW, hanem Spider-Man 3  

Marvel Mazsolák - Spider-Man 3 trailer

Gabe: az ilyen nagy volumenű sztorikat így szokták.. egyszerűen 1-2 rajzoló nem tudná tartani a határidőket... bizony...    
pedig télleg jó lenne végig szuperhős-realista stílusban látni a sztorit

Punkológus:
Őszintén szólva, nekem nem jött be annyira az Amazing rajza sem, vannak benne nagyon jó rajzok, de összeségében nem egy nagy vasziszdasz. Láttam ennél sokkal jobbakat, igaz, jópárszor sokkal rosszabbat is. Az F4 meg valahogy túl rajzfilmes, néha túlzottan kerekített és egyszerűsített. De az egész minőségét nem húzza le túl nagy mértékben.

Polgárháborús szuperhős-realista ábrázolást a népnek

+++

Na az ember hülyéskedik itt egy kicsit és utána már komolyan sem veszik, szép világ mondhatom    

+++

maximum Sal Buscema tudná csak tartani az időpontokat, ő meg általában csúnyán rajzol

Gabe:
Nekem egy bajom van ezzel a Civil War-ral: nem egységes a rajz-stílus, ami nem volna baj, de a kisebb címekben nagyon rossz a mínősége, szinte a kedvemet is elvette. Ilyen pl az X-Factor is    
De az egyik nagy cím is lehetne jobb: ezek pedig az F4-ek. Szerintem ha az Amazing Spider-man stílusával menne végig, vagy a Front line-éval az maga lenne a mennyország, de így...
Persze az Amazing mindenért kárpótól (érdekes a She-hulk is szép, pedig azt hittem hogy az egy kisebb cím   )

Újjoncoknak: semmiképpen ne nézzetek bele az X-factorba, csak a végén mert erősen elmegy a kedvetek az egésztől...  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése