HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1520/1662) > >>

Galen:
Bryan Singer anyázás mehet ?

Micho:
és egy sörszemed nincs véletlen?  

"én nem tudom, hogy mit tegyek, ha jönnek majd a sörszemek!" Ganxta Zolee

és egy közmondás:

"Jobb ma egy sörszem, mint holnap egy Cerberus."

najó...  

Pádi:
Agarakat nem fikázni.
Nekem van kettő.
Sőt, július közepétől három.

Micho:
Sal Buscemát valahogy nem tudom elképzelni, hogy a Civil Warban alkosson   minden tiszteletem a fickóé, de szuperhős-képregények közelébe én nem engedtem volna... abszolút elcseszi a jelmezes karaktereket és azokkal a zord pofákkal amiket rajzol (a civileknek is), elijeszti az embert   de pl. a Conanhoz abszolút illett a barbár stílusa

amúgy én ezt úgy oldanám meg, hogy tényleg felbérelném a legjobbakat, de már jó előre megrajzoltatnám a sorozatot... hogy amikor elkezdődik az olvasók számára, már tulképp. legyen is kész. (persze ehhez alapos koncepció kell   ) így tudták volna tartani a határidőket    
most nem tudom, mennyire előre járhatnak a rajzolók...  

+++
Mekkferlén meg csak civileket nem tudott rajzolni... a pókos ábrázolásaitól meg a környezet részletgazdagságától emléxem, hanyatt vágtam magamat, és hát a hálója meg a nagy szemek azóta is alap  (és persze a közvetlen utána jövők stílusát is mind ő ihlette)

Punkológus:
Hát nem tudom, hogy a többség mennyire örülne McFarlane rajzainak  . Egyrészt a konkurens kiadók nem engednék, hogy csak úgy elszipkázzák a "húzó"-rajzolóit. Valószinünek tartom, hogy a kiadók már felmérték azt, hogy mennyi hasznot hozna egy ilyen egy egész évig tartó nagy átcsoportosítás. A gerinckiadvány: a Civil War mini így is gyönyörü. Általában szoktak arra figyelni, hogy ne csak nagy sorozat-nagy rajzoló felállás legyen. Mert egy kisebb sorozatra az emberek lehet megveszik a rajzoló miatt, ha esetleg marad még egy kis pénzük.

Attól fügetlenül persze nagyon jó dolog lenne

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése