HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1517/1662) > >>

Zaj:
Tessék még Csubisat is csinálni!

Micho:
dr samson köszi, várjuk a többit

íme a beígért maradék bannerek, amire le lehet csapni

regnar:

--- Idézet ---És még egyszer az, ami az én alapkérdésem: a regisztrációval midenki előtt felfednék magukat? Vagyis a nyilvánosság előtt is? TÉnyleg nem lennének maszkok, és mindenki arccal művelné, amit művel? Vagy olyan lenne, mint a kommandósok esetében, akik maszkban mennek ki a helyszínre, hogy ne legyenek felismerhetők és csak rendőrségi berkekben nyilvános a személyazonosságuk? Előre is köszi.
--- Idézet vége ---

Én ezt úgy értelmeztem, hogy alapjában csak egy belső kormányhivatalnak kellett volna megtenniük a regisztrációt, tehát titkos lett volna a személyazonosság, csak a számla miatt kellett volna regisztrálni. Aztán az iskola lerombolása után, a népharag és egyéb tényezők változtattak a szabályokon, legalábbis Stark ebbe az irányba tudta őket terelni. De az tényleg furcsa, hogy van egy pár szuperhős, akiknek a nevét ismerjük, és mégis népellenséggé válnak.

Farek:
Na, elolvastam az összefoglalót a Polgárháborúról. Így már egy kicsit jobban érthetőek a történések, mert én csak magát a minisorozatot, meg a Mennydörgők és az Angyalok kapcsolódó számait olvasom és fogom majd olvasni.
Állást én nem foglalok, mert mindkét oldalnak van pro és kontra elfogadható érve.
Viszont akkor sem értem, hogy miért kellett ezt Pókembernek meglépnie. Meg maga az egész alap koncepció, amit Vasember képvisel (amellett persze, hogy a leírás alapján igen hataloméhes és valamit nagyon forgat a háttérben): mindenki regisztráltassa magát, mert különben az emberek félni fognak tőlük és megtámadják őket, stb. ergo Póki vegye le a maszkját, fedje fel magát és ösztönözzön erre másokat is, mert akkor nem bűnözőként fognak rá tekinteni az emberek.
Szóval a problémám: elnézést, Mr. Stark, de most akkor ki előtt is kellene felfednie magát? A regisztráció nem arról szól, hogy a megfelelő kormányhivatalok előtt megteszi és kész? Mi köze van ehhez a lakosságnak? Ők maximum annyit tudhatnának, amit a megfelelő hivatal közöl, hogy "a mai napon újabb szuperhős, Pókember fedte fel a kilétét, úgyhogy kérjük legyenek nyugodtak felőle, ő egy törvénytisztelő állampolgár és nem bűnöző." De ettől még nem kellett volna ország világ előtt megmutatnia magát mindenkinek, hiszen nem ezt kéri a hősöktől, vagy igen?Szóval szerintem Vasember szépen behúzta Pókit a csőbe, ráadásul rendesen tönkre is tette a magánéletét, és a családja biztonságát.
Ráadásul azt sem értem, de ezt valószínűleg csak félreértelmezem, hogy Tony most jelenti be, hogy ő a Vasember? Már megint? Hiszen ezt már korábban is megtette, és így volt valamilyen miniszter is. Vagy erről az elnöknek nem szóltak?
Szóval az elapötlet nem rossz, és nagyon kíváncsi vagyok a fejleménykre, de ez a Pókemberes vonal nekem egyáltalán nem értelmes. Illetve annyiban, hogy TOny nagyban játszik, és teljesen magához akarj kötni Pókunkat.

És még egyszer az, ami az én alapkérdésem: a regisztrációval midenki előtt felfednék magukat? Vagyis a nyilvánosság előtt is? TÉnyleg nem lennének maszkok, és mindenki arccal művelné, amit művel? Vagy olyan lenne, mint a kommandósok esetében, akik maszkban mennek ki a helyszínre, hogy ne legyenek felismerhetők és csak rendőrségi berkekben nyilvános a személyazonosságuk? Előre is köszi.

dr samson:
Na, akkor:

Planet Hulk: Exile 1. rész

majd megjeleni a helyi "vámhivatal", akik le akarják foglalni a hajót, erre a Hulk hozzájuk vágja, majd nekik is esne, de elkábítják. A következő képsorokon már egy városban van, ahol először a civilek nézegetik, majd bedobják egy gladiótorjáték szerű küzdelembe. Itt egy polip szerű lény egészben lenyeli  , de a Hulk egyszerűen ketté tépi! Ezután lerendez még pár ilyen szörnyecskét, majd nekiesne a helyi főmuftinak, aki egy kis elektromossággal jobb belátásra téríti őt!   Ezután egy hi-tech harcosal csap össte és miután veszít, egy rabszállítóban visszik egy lávaszörny felé...

Remélem tetszett az összefoglaló, ha valami hiba van benne, azért előre is bocs. A további részekkel még majd jelent kezem.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése