HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1508/1662) > >>

Micho:
az ilyen diplomáciai bonyodalmak elég kényesek. Fekete Párducnak tudtommal nincsenek szuperképességei (ha vannak, akkor se a "közveszélyes" kategória) így ő szerintem nyugodtan járkálhat ki-be az országból, szemet húnynak. vagy ha nem, akkor küldi a hadüzenetet  

Herkulest meg a többi istenséget pedig szvsz nem tudják besorozni, már csak a büszkeségük miatt se. Herki amúgy se tűri az ilyesféle bánásmódot, nem?

Farek:
Visszakanyarodva egy kicsit a történethez: mi lenne azokkal a hősökkel, akik nem amerikai állampolgárok? Igaz, a fogadó ország törvényeit tiszteletben kell tartani, de nehogy már a SHIELD megpróbálja besorozni a külföldieket is. Gondolom, megpróbálnák nekik megtiltani a működést. Ez különösen Fekete Párduc esetében jelent érdekes problémákat, hiszen ő egy másik állam uralkodója, aki diplomáciai mentességet élvez.
És mi a helyzet az egyéb létformákkal? Thor, Herkules, és egyéb istenek, idegenek, stb.? Megnézem azt a hivatalnokot, aki ezt mondja Thornak, hogy "Öreg, le a kalapáccal és kezeket fel, ha nem regisztrálsz!"

Punkológus: igen, jó kérdés, hogy mióta folyik a kiképzés. De biztos nem elég régóta, ha Kapi szarrá alázta őket.  
Lehet, hogy Vasember, vagy valaki már, már régebb óta kevergeti a bűzös barna kulimászt?

Micho:
TOM te egy állat vagy  (na majd nézek még trófeákat neked  )
ja, google képkeresővel mentem eleinte, aztán pár ismert borítóból és swimsuitból ollóztam  

a mai bannereket kezdjük egy kézenfekvővel:

akit nem lehet kihagyni:

és a gátvéder, aki nem ismerné G Á T V É D E R  (nemhivatalos) honlap

lányok kedvencei:

fiúk kedvencei:

Nitro:
Csak szeretnék helyreigazítani: Psziché valóban úgy tűnt, mintha meghalt volna vargas keze által, de azóta az uncanny címen újra él és virul.  

Troll:
Pfff. Elbagatelizáltok egy polgárháborút! Mi lesz így az áldozatok emlékével???  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése