HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Gabe:
--- Idézet ---De biztos, hogy jobb egyből szétcsapatnunk magunkat az agresszió miatt, mint hogy felvegyük a jó kapcsolatot?
--- Idézet vége ---
Nem, de itt pont az az alap probléma, hogy nem vetik alá magukat semilyen törvényeknek. Más lehetőség nem marad, mint először elkapni, (most nem feltétlenül a megölésükről beszélek) aztán tárgyalásra kényszeríteni őket. De ha nem tudja senki hogy ők istenek, akkor eleve ugyanaz lesz velük mint a regisztráció ellenes szuperhősökkel, szóval nem mennek semmire azzal hogy ők kicsodák. Tehát a közvélemény számára csak egy kategória létezik ez pedig a "sima" szuperhős.
Amúgy meg nem nagyon lehet már istennek tekinteni őket földi szemmel (szerintem) mert nincs is már meg a vallásuk, egy hívük sincs, sehol egy bármilyen müködő templom, vagy akármi ami istenné tenné őket.
Farek:
Hát, ez az istenek regisztrációja kérdés jó dolog. Egyrészt, mint azt korábban is említettem, ugye minden vendégnek ildomos betartania fogadó orszgá törvényeit. Ezt még az isteneknek is be kell látniuk. Másrészt midnkettőjüknek volt/van civil énje is is, hivatalos, vagy államilag elfogadott. Harmadrészt Thor jelenleg ugyan halott, de azért bizonyította kilétét korábban, amikor a saját sorozatában Asgardot elhozta a Földre, és itt lebegett a fejünk felett. Szóval érdekes a kérdés. Az pedig, hogy sehova sem tartoznak és ezért nincs joguk, szerintem nem feltétlenül igaz. Egy olyan helyre tartoznak, amivel eddig nem volt kapcsolatunk. De biztos, hogy jobb egyből szétcsapatnunk magunkat az agresszió miatt, mint hogy felvegyük a jó kapcsolatot?
Punkológus:
Nem tudom, hogy az Örökévalók közül tartózkodik e valaki a Földön, de egy Föld kontra Olimpia sem lenne gyenge. Az antireges hősök meg félreállnának, hogy "hát ez a ti saratok, ti baszakodtok mint az Új Harcosok Nitroval"
A nonhumánok hol vannak jelenleg, én úgy tudom, már nem a Holdon. Az ő besorozásuk is vicces lenne.
De kormányhivatalnokok buvárruhás invázziója vízálló papirokkal Atlantiszon címü történetre is kiváncsi lennék
+++
És most bunkó leszek Micho-val Nem tudna valaki a Civil War: Frontline 1-2-röl egy bővebb összefoglalót összedobni?
Micho:
--- Idézet ---Lehet hogy hülyeség, de az istenek nem tartoznak egyik országhoz sem, ezért bárki azt csinál velük amit akar, mert nincsenek jogaik
--- Idézet vége ---
eddig se csinált velük senki-semmit... simán jöttek-mentek a Földön ezután sem lehet szerintem megregulázni őket. meg, a köznép egyáltalán nem is tud róluk, elvileg. vagyis azt tudják, hoyg van egy Thor nevű pacák, de azt nem, hogy ő "az a Thor" akiről tanultak az iksolában, stb stb. szóval őket kihagyják a regisztrációból az én olvasatomban, de ha mégis megpróbálják, az mégjobb, mert nagy flash lenne
Gabe:
Lehet hogy hülyeség, de az istenek nem tartoznak egyik országhoz sem, ezért bárki azt csinál velük amit akar, mert nincsenek jogaik, még egy szaros útlevelük sincs. Így ugyanazt csinálnám mint a nemzetközi vízeken a felségjelzés nélküli hajókkal: szétlőném a picsába. Tényleg Thornak van munkavállalási engedélye? Mármint az orvosláshoz? Mert nem hiszem, ezért rázavarnám az adóhivatalt, -még a kalapácsát is lefoglalnák-, utána meg az idegenrendészet hazavágná...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése