HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1503/1662) > >>

Farek:
Ami még felmerült bennem: az ismert szupergonoszok nevét miért nem hozzák nyilvánosságra? Miért csak a hősöket kell basztatni? Egy rakás bűnözőről csak az ellenfeleik tudják, hogy ők azok. De miért?

admiralilles:
Igen, az mindig is benne volt, hogy a törvény meg az állam nem komálja a szuper-tevékenységet, ha mondhatom ezt. De ott voltak az emberek, akik egyértelműen szükségét érezték a hősöknek(persze voltak ellenvélemények, de a mérleg nyelve nem feléjük billent). Most már az emberek sincsenek a hősök mellett. Így tényleg ellehetetlenítették az egészet.
Szerintem ha egy hős "leszerel", akkor azt mondják oké, feolírjuk a neved, elkobozzok a ruhád, meg az esetleges kütyüket és rajtad lesz a szemünk. nézd csak a Kojakot. Emberünknek meg meg kell erőltetnie magát, és ki kell bírnia, hogy elmegy a várospusztító Gonosz Toposz mellett. Vagy vissza a melóhoz, és vállalnia a regisztrációt, vagy az üldözöttséget.
Csinálhatnának egy ilyen mi lett volna ha... sorozatot, miszerint minden szuperhős visszavonul, és a normál emberek meg tudnának birkózni a szuperfenyegetésekkel. Spéci irodák, High-tech, meg ami kell. Szerintem jó dolgokat lehetne kihozni belőle.
Írok is a Marvelnek!

Punkológus:
"A regisztráció esetén csak egy szuperrendörség lenne létrehozva"
És mi a baj a szuperrendőrséggel? Abból tényleg nem lenne vita. Semmi morális szarakodás.

Punkológus:
Micho miért nem nyitsz neki egy külön topicot amibe más nem írhatna?

Admiralilles, van abban amit mondasz, de eleve felmerül a kérdés: miért lettem hős, miért vagyok én álarcos lovag? Mert ha kiszálok, akkor nem menthetem meg önkényesen az embereket. És említették a füzetben is, "a világ tele van szuperbűnözőkkel". Az egész lényege az, hogy egyes szuperképességü emberek a hatóság fölé helyezikmagukat, mert így többet tudnak tenni, mint a rendőrség, hisz nekik meg van kötve a kezük a bürokraták által. A regisztráció esetén csak egy szuperrendörség lenne létrehozva.

Farek:

--- Idézet ---... Ha jönnének, hogy tudják ám hogy ki vagyok, akkor azt mondanám, hé, én már nem vagyok az, hanem csak egy ficikó, aki szereti a Colombót, én már nem hősködöm. ...
--- Idézet vége ---
Igen, ez egy érdekes gondolat. Vajon mi van, ha megkeresnek valakit, aki rajta van a listán, de mire odaérnek, addigra azt mondja, hogy bocsi, a göncöm ott lóg a fogason, ha akarják elvihetik, én már nem vagyok benne a játékban! És tényleg, csak nézelődik, amikor egy bankrablás lezajlik, vagy baleset történik. Akkor most mi van? Hiszen a törvény, amennyire jól tudom, nem visszamenőlees hatályú.

Micho:
mivel kikerült nemrég a nyitóoldalra egy cool banner, hogy a CW eseményeit itt elemezzük, most az újonnan érekzők kedvéért felhozom az eredeti CW képregények linkeit... kimásoltam Punkológus hozzászólásából aki Troll hozzászólásából másolta ki  a részek összefoglalóihoz visszább kell lapozni pár oldalt ebben a topikban

AZ ÚT AMI A POLGÁRHÁBORÚIG VEZET...[/font]

Civil War checklist

Február:
Amazing Spider-Man #529

Március:
Amazing Spider-Man #530
Fantastic Four #536
New Avengers - Illuminati

Április:
Amazing Spider-Man #531
Civil War Opening Shot Sketchbook
Fantastic Four #537

Május:
Civil War 01 (RIP-ODB).cbr
Marvel Spotlight - Mark Millar, Steve McNiven
Amazing Spider-Man #532
She-Hulk v2 08
Wolverine 042

Június:
Civil War #002
Civil War - Frontline #001
Civil War - Frontline #002
Amazing Spider-Man #533
Fantastic Four #538
New Avengers #021
Thunderbolts #103
Wolverine #043
X-Factor #008

a cbr file-okat rar-rá kell átnevezni, ha meg cbz-t találtok benne, azt meg zip-pé kell átírni, különben szar lesz  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése