HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1500/1662) > >>

Punkológus:
á a Mennydörgők, hááát peerszee... ott még nem tartok  Akkor ez a Vas tényleg egy nagy geci ha már olyanokkal paktál le, mint Zémó.

Egyébként ez a kérdést már feltettem a KNete-en is, de ez az a Zémó??? Aki szétkúrta az egész kúriát? (13. Kúria-kúró Zémó  ), aki egy büdös náci? Akit még Kula Bá' is megelőzne egy szépségversenyen? Nem inkább őt kéne letartóztatni? Nincs már neki 2 kilóméteres bűnlajstromja?

Micho:

--- Idézet ---Én csak arra emlékszem, hogy összefogdossák őket és meg is pakolják a fejüket.
--- Idézet vége ---
még a Thunderbolts-ban volt, hogy Vasember találkozik Zémóval, és kihirdeti, hogy azt akarja, kapják el a renitens szupebűnözőket (miért van másmilyen is   ) és sorozzák be. persze Zémónak más tervei vannak, de erről már volt szó.

Keselyű meg mai szemmel már egy nevetséges figura, rég ki kellett volna írni   de a helyzet az, hogy nem teheti meg a Marvel, mert amikor ilyen  másodrangó supervillain-tömegjelenet kell valamilyen balhéhoz, nem tudnának kit odarajzolni

+++
srác, honnan tudod, hogy tudod  

Punkológus:
Én csak arra emlékszem, hogy összefogdossák őket és meg is pakolják a fejüket. Kesi is ott volt oszlophoz láncolva és orrbaverve (szegény, az egész élete egy totális szerencsétlenség, erre még az orrát betörik, a shield bekaphatja  ) A legtöbb klaszikus szuperbűnöző csak azért szuperbűnöz, mert bankot akar rabolni. Csak fel kéne nekik ajánlani egy baszott nagy fizetést és jönnének maguktól.

+++

gyere csak ide, mi az hogy holnap

admiralilles:
Tudom mi az a 42-es terv. Holnap elmondom

Micho:

--- Idézet ---Az ilyen Rengető féle überbalfaszokat meg nem értem, hogy a Shield miért nem sorozza be. Gyönyörü magánhadsereget lehetne belőlük létrehozni kiképzéssel, fejlesztéssel.
--- Idézet vége ---
hát most pont ezt akarják, nem olvasod az összefoglalókat?  

a Thunderbolts is kapott megbízást a szuperbűnözők összefogdosására, biztos erre fognak kelleni. vagy nem

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése