HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1499/1662) > >>

Micho:

--- Idézet ---Ott is antireg többség van?
--- Idézet vége ---

ahogy néztem pár fórumot, azért jobban meg van osztva a társaság... de hát sokkal többen is beszélgetnek róla. itt meg csak páran vagyunk, és aki nem ír ide, sose tudjuk meg mit gondol a dolgokról  

Punkológus:
Akkor oda megyek bulizni    

Egyébként kint amciknál, hogy reagálják le a mélyen tisztelt olvasók a Polgárháborút? Ott is antireg többség van?

Micho:

--- Idézet ---Látom már van kiszolgáló is és hol marad így a mulatság része a dolognak
--- Idézet vége ---
abban a topikban  

Punkológus:
Én a Comoron fent lévő Mennydörgőket olvastam csak, abból nekem az jött le, hogy egy idő után azért mindenkinek tetszett a hősélet, kivéve Zémó, aki még mindig bosszút forralt. Társai le is kapcsolták őt.Ezért nem értem, hogy hogy a francba térhetett vissza egy szupercsapat vezetőjeként, ráadásul egy Zémó jellmezben. Ezt senki sem kajálja be.

Látom már van kiszolgáló is és hol marad így a mulatság része a dolognak

Micho:

--- Idézet ---Aki szétkúrta az egész kúriát? (13. Kúria-kúró Zémó  ),
--- Idézet vége ---

szerintem ő lesz az  bár Farek majd felvilágosít minket holnap, ő jobban képben van a Zémó dinasztiával. Kapi biztos sose egyezkedne vele, ezért is őt rakhatták az ellenállás élére   kimondottan idegesít ez a Thunderbolts egyébként, akármennyire nyomatják a külvilág felé, hogy megjavultak  (közben meg szervezkednek tutti   ) nem hiszem el, hogy ezt be lehet adni a népnek, hisz tele van olyan bűnözőkkel, akiket minimum többszöri életfogytiglanra kellett volna már ítélni  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése