HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
dr samson:
Egyenlőre elég neki a saját baja, nemhogy még a köcsög földiekkel foglalkozzon. De majd ha hazakerül...
Punkológus:
a legjobb korszaka akkor is a szürke Hulk, amikor egy nagyon erős ravasz geci volt bár én kiváncsi lennék, milyen volt, mikor Banner zúzozt és Hulk volt normális. Ezt az "én vagyok a hülye Hulk és leverek mindenkit" hozzáállást nem csípem annyira. Egyébként nem fogadott busszút a köcsög földiek ellen?
dr samson:
Mostanában nem változik át, de hamarosan jön a Giant-Size Hulk összefoglalója, ami a 95. és a 96. szám között van és abban egy pillanatra sikerül ismét visszaváltoznia. Egyébként pedig, most a Hulk sem annyira buta, de még nem is az a kifejezett észlény!
Punkológus:
Köszönjük samson doki. Szerintem aki benéz a topicba az olvassa azt amit írtál, csak nehéz így róla mit, mondani. Nekem olyan Conanes sztorinak tűnik idáig, moatanában egyébként megint visszabutitoták Hulkot olyanra amilyen volt? Megint csak egyszerü Hulk Smash. és át szokott még alakulni Banner-é vagy most éppen, megint a Hulk állapot a maradandó? Lesz nagy meglepetés, ha átváltozik, lehet, hogy a lázadók, akkor hamar lecseszik a fejét a nyakáról.
dr samson:
Hello emberek! Az utóbbi napokban kicsit eltűntem, de most itt vagyok a Planet Hulk következő részének az összefoglalójával.
Planet Hulk: Exile 2. rész
, de mire belemelegednének már nekik esik egy csapat bogárszerű lény is, úgyhogy inkább őket zúzzák le. Egyébként a másik csort vezetője is egy ilyen lávalény, csak neki már megszilárdult a bőre, Körülbelül úgy kell elképzelni, mint az F4-ből a Lényt, csak egy kicsit hosszúkásabb a feje. Miután másnap megint visszatérnek, a Korg nevű imént említett lávalény megpróbál beszálni a családjával , de azok neki esnek úgyhogy a Hulkal összefogva rendesen leverik őket Ezután minden happy, a Hulk és újdonsült barátai "díszvacsorát" kapnak, de ekkor megérkeznek at elején emlegetett ellenállók, akik magukkal akarják vinni a Hulkot....
Na, kb. ennyi emberek! Remélem, azért más is olvassa rajtam kívül az összefoglalóimat! A következő résszel még valamikor ma visszanézek, ja és a Polgárháborúban Vasembert támogatom!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése