HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (150/1662) > >>

Farek:

--- Idézetet írta: Inner Circle - 2014. Október 21., 09:54:41 ---Ezen a HoM képen Magneto gatyája már önmagában felér egy szőnyegbombázással.

--- Idézet vége ---
:lol: :lol: :lol:

--- Idézet ---"Marauders manhandle"?
"Retards revenge"?
"Bartenders bartende"?
--- Idézet vége ---
Viva villains!

Inner Circle:
Ezen a HoM képen Magneto gatyája már önmagában felér egy szőnyegbombázással.

Inner Circle:

--- Idézetet írta: Farek - 2014. Október 20., 14:28:32 ---Valóban azt hiszed, hogy csak az Angyaloknak vagy olyan csatakiáltása, mint az "Avengers assemble", amire a világ minden sarkából előugrik vagy két tucat Bosszúangyal? Naiv vagy, az a te bajod. A gazfickóknak is nyilván van ilyen, csak azt még nem mutatták.

--- Idézet vége ---

"Marauders manhandle"?
"Retards revenge"?
"Bartenders bartende"?

Inner Circle:

--- Idézetet írta: Farek - 2014. Október 20., 13:05:49 ---Vagy hogy egy egész éjszaka nem találja meg őket a Koponya, mert úgy elbújtak egy közepes úttörőtábornyi területen?

--- Idézet vége ---

Na, voltam én már olyan úttörőtáborban, ahol egész éjszaka nem lehetett megtalálni két 16 évest (ezek meg mégiscsak szuperhősök) :D És ti még röhögtetek rajtam, amikor azt fejtegettem, hogy a Koponyának azért kellet Xavier agya, hogy csajokat szedjen fel az osztálybulin :D

Balakin:
na már House of M is...tuti csak valami tpb vagy hc reprint sorozat lesz csak felfújják a marketinggel (minden event, minden tie in-el, kronológiai sorrendben 3-400 oldalas tpb-kben pl.). Ennyi sztorit nem tudnak ellőni egy év alatt.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése