HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1486/1662) > >>

Micho:

--- Idézet ---Gorgonita: nem, nem Silver Sable az, pedig jó lenne
--- Idézet vége ---
nem lehet, hogy a Silverhawks az?  

dr samson:
Gorgonita: nem, nem Silver Sable az, pedig jó lenne

Micho:

--- Idézet ---A Beyondot egy Dwayne McDuffy nevű tag írta. Háromszor is ellenőriztem, de tényleg így hívják.  
--- Idézet vége ---
csak nem egy bizonyos Scrooge McDuck rokona?  

TOM1: most olvasom a Beyondot, majd elérhetővé teszem neked is

+++
szerk:

Beyond #001

elolvastam, kicsit libabőröztem, amikor megláttam az "amfiteátrumot", amivel anno is elragadta a hősöket  de ezekkel a szereplőkkel én nem tudok azonosulni, felét nem is ismerem, és nem ragadott meg ez az egész, max kíváncsi vagyok   meg egyáltalán hol van benne utalás, hogy mikor játszódik ez?   az első pár oldal vadállat viszont, jók a monológok + a képek.

Gorgonita:

--- Idézet ---Az utolsó oldalon a hely imént már emlegetett főmuftija egy szállítóhajó felé tart, hogy bezárhassa azt a kört, amit a Hulk kezdett meg és mikor a hajó ajtaja kinyílik, egy ezüstös alakot pillanthatunk meg benne...
(na mit gondoltok ki lesz az?  )
--- Idézet vége ---
 Csak tippelek: Silver Sable?  

A Beyondot egy Dwayne McDuffy nevű tag írta. Háromszor is ellenőriztem, de tényleg így hívják.  

TOM1:

--- Idézet ---Beyond 01.
--- Idézet vége ---

Na végre visszatértem!  Mármint Én,a Túlontúli  De miért ilyen balful kellett visszajönnöm? Nekem, a legerősebb hatalomnak az uneverzumban? Hisz amikor utoljára dolgom volt a földijeimmel, akkor végül feloldódtam, megbékéltem és egy sokszímű univerzumot hoztam létre magamból. Hogy-hogy most megint egy box-meccset akarok csinálni?  Ez egy kicsit hülyeség...
Nagy kérésem: nem tudná valaki feltölteni és belinkelni ezt a Beyond 1-et?(nem akarom megint Dc vel terhelni amúgy is ingatag rendszerem)
Meg miért pont ezeket a figurákat választottam? Gyengus. És az első részben meghal Parker? Ki az az őrült író?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése