HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Micho:
akkor így látatlanban a diagnózisom:
1.
ha rákattansz a linkre, az extra feldob egy figyelmeztető ablakot, hogy ezt így neeeem... és van ott egy link, hogy "kattints ide" (ekkor elindul a letöltés)
vagy:
2.
már letöltötted, de nem csomagolja ki nevezd át rar-rá
Simson:
Nekem nem indul ez a beyond. Valamiért nem a karja megnyitni
Micho:
--- Idézet ---Majd ránézek erre a Túlontúl dologra. Gondolom népszerűsíteni akarnak olyan hősöket, akiket nem szeret a nagy közönség
--- Idézet vége ---
ja, de ez a Beyond esemény önmagában akkora felhajtás lehetne, mint a CW. és a kontinuitás? rendben van, hogy pl. a Spider-Man loves Mary-Jane füzetekre nincs kihatással a CW de akkor itt mi újság? és hacsak 4 részes lesz, jó nagy átbaszás szaga van, pláne hogy Pókfej az első rész végén beadja a kulcsot... ki veszi ezt be? pláne, hogy az írója is "kacsa"
Punkológus:
no hát akkor nem maradtam le semmiröl, huh megnyugodtam. Én meg tegnap este értem haza egy alkoholgőzös fesztiválról 20 000 Ft-tal könyebb pénztárcával. Aludtam laza 24 órát és most itt büdösösk a gép elött. Majd ránézek erre a Túlontúl dologra. Gondolom népszerűsíteni akarnak olyan hősöket, akiket nem szeret a nagy közönség, csak ezt könyebb megtenni Pókemberrel. (majd ő veszi át Rozsi helyét a mindenhol-ott-vagyok poszton) Ettöl fügetlenül még bármi kisülhet belőle
Micho:
helló haver! semmi nem történt, szerverleállás volt hétvégén, utána, hogy külön jó legyen, még a fórum is behalt és még nem jöttek ki az új részek. (addig lehet szidni a Beyond sorozatot, lásd lentebb)
+esti összefoglalónkat hallották+
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése