HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Simson:
Venom 3, uh én nagyon bezárkóztam... Eddig nem nagyon olvastam marvelt. Fél éve bolondultam bele a képregényekbe és akkor az ultimate megragadott. Nem nagyon foglalkoztam ezekkel. Na szal, ez olyan mint a titkos háború (akármilyen meglepő ezt sem olvastam). És az igaz, hogy télleg harmatgyenge. De ahogy ez lenni szokás amesékben, jön vki és életre kelti.
Ide is elér a CivilWar, Yeah...
Gabe:
Megnéztem, és van egy jóhírem a számotokra: az amcsiknál ma a boltokba került az e havi Civil War dózis, úgyhogy pár napon belül beindul itt is a nagyüzem (reméllem)
Micho:
--- Idézet ---Micho, ki kellene tenni a linket a kiszólgálóba
--- Idézet vége ---
kiteszem
a Marvel.com-on találsz ilyen listát havi és heti lebontásban, a "comics on sale" menü alatt
Gabe:
Nincs mit
Micho, ki kellene tenni a linket a kiszólgálóba, hogy könnyebben megtalálják, és akkor nem kell játszadozni a fájlok átnevezésével sem.
Azt tudja valaki hogy mikor jönnek az új részek a Civil Warhoz? Nincs valami hivatalos megjelenési dátum?
Micho:
--- Idézet ---Na mivel, nem tok englishül, ezért csak annyi jött le, hogy fura superhírókat teleportáltak vhová, ahol parkert kinyírja (asszem, de ha nem akkor javítsatok) Carnage.
--- Idézet vége ---
az nem Carnage, hanem Venom 3 (alias Skorpió, akire ráment a szimbióta). elvileg újra egy Csatavilágon vannak, mint az I. Titkos Háborúban, ami nagyszabású összecsapás volt hősök és gonoszok között, szintén a Túlontúli "rendezésében", ahol hasonlóan azt ígérte, aki győz, telejsíti minden kívánságát. de eddig ez a sorozat harmatgyenge, és Pókfej nem halhat meg, ezt írd fel
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése