HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Gorgonita:
Apróbb fejlemény a Ms Marvel 05-ben. Miután a hősnő egy alternatív realitásban segít Dr. Strange-nek őrült alteregója ellenében a képregényírók ehavi betevőjét megkeresni, visszatér újjáépített lakásába. Eközben a regisztrációs törvényről agyal. Ha jól értem ő ismert személyazonosságú és örül, hogy a sajtó eddig békén hagyta. (A sztori elején ugyan van egy poén, amikor fürdés közben riporterek veszik körül a kádját kamerákkal, de miután a macsekja Strange nevében kezd beszélni hozzá, hamar kiderül hogy ezt csak álmodja.)
Valamint megtudjuk, hogy macskáját Chewi-nek nevezte el, mert hasonlít Csubakkára. (Ez nálam jó pont, de azért nekem még mindig Wonder "Linda Carter" Woman jön be jobban)
Miközben az ajtót nyitja Vas hívja, hogy tud-e Ami kapiról. Nem, nem látta két hete. Ha esetleg találkozóra hívná, adja le a drótot mielőtt találkoznak, mert ez ugyebár nagyon fontos lenne...
Vas itt tart mondandójában, amikor Carol a szobába lépve ott találja az oldalnyi képkockát birtokló Kapot, aki megkérdi tőle van-e egy perce. Folyt köv valami Civil War-ben, vagy mi az ewokszöszben.
Simson:
--- Idézet ---+ a Sensational Spider-man #28 + a Thunderbolts #104...
Simson: ne agódj, hamar felzárkózol
olvasgasd az ADATTÁRT
--- Idézet vége ---
És nem tudod hogyan lehet oda regelni?
EDIT: Már megvan
Gabe:
nem, a Marvel.comon azt írják hogy jön szépen minden egyszerre, sőt valami Civil War #1 - Director's is van, ami 64 oldalas.
De akkor itt a link: marvel.com - comics on sale
(csendben jegyezném meg, hogy a Spider-girl utolsó; 100. része is ma látott napvilágot )
(ha át van nevezve cbr -ről rar-ra a kiterjesztés akkor no problem, de ha nincs akkor ott a Cdisplay, érdemes kipróbálnia annak is aki eddig ezt nem tette. Tud pár extra dolgot is, mint pl. régi képregényeknél sárgaságot csökenti, meg ilyesmik)
Micho:
+ a Sensational Spider-man #28 + a Thunderbolts #104...
Simson: ne agódj, hamar felzárkózol
olvasgasd az ADATTÁRT
Pádi:
Nekem simán nyitja a winrar a filet.
A héten csak a Civil War Front Line #3 lkerül ki.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése