HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Daredevil:
Apokalipszis magasról tesz az ilyenekre. Viszont ha Túlontúlit akarmák regéisztrálni az már röhejs lenne. Apropó Túlontúli. Ritka nagy marhaság ez a Beyond. Ez a sok új lúzer nekem nem jön be. Póki kinyírása meg röhejes. Skorpi-Venom meg nagyon szar. Térjen vissza Eddie Brock! (Tudom, hogy ez nem lehetséges, de milyen jó lenne)
Abyss:
na én is beírok ide.
Ami engem illet eleinte reg-ellenes vagyok, most már reg párti, de nem vagyok hajlandó Vasember csicskása lenni...szerintem is szart kavar...és etikátlan...meg minden
Ami Parkert ileti...sajna civilként hasznáta az erejét többek ellen is az utóbbi időben. Szerintem őrá épül ez az egész sztori civil war stb..mármint oké vankét führer...de az igazi mérleg nyelvwe az pókember...szerintem...és nézzétek meg a cw 5 borítóját...vagyaz talán egy amazing szám?...nem tudom....kurva szar a memóriám...a lényeg az hogy póki Zöldmanó, Céltábla /vagy ki a fasz...asszem így hívják/, és venom baráti ölelésében leledzik, széjjel tört modern pókruhában, és valaki egy kalasnyikovnak látszó tárgyat fog rá...izgi...
azért arra kiváncsi vagyok amint egy ügyvéd a regisztráció előnyeit próbálja magyarázni mondjuk Apokalipszisnek:)
ja és a Thunderbolts álati jó...nekem nagyon tetszik...kár hogy kevés van honosítva belőle
Micho:
oké oké, már felkerült a CW kiszolgálóba, fáradjatok oda
összefoglaló meg talán már holnap várható regnarnak köszönhetően
Gabe:
A Dc-n már van Frontline 3...
Mikor ér ide?
Légyszi, már nagyon várom
Micho:
köszi Gorgonita a Ms Marvelt, persze majd este vagy legkésőbb holnap elérhetővé teszem, a többi füzettel egyetemben, a kiszolgálóban
ja, és Gorgonita: frissültünk, és ha ez a frissítés nem fog bejönni neked, akkor egy "Go Iron-Man" pólóban beküldelek az anti-reges táborba
szóval emberek, nyomás olvasni és véleményezni a frissítést!
ha valami hiba van, csak késő este tudom javítani, mert most elmegyünk kajázni
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése